Roosendaal – Kadeplein A12 ong

Koopprijs
€ 179.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2021
Soort
Portiekflat
Objecttype
Appartement
Kenmerk
Appartement
Soorten
Geen garage
Aantal kamers
1

Omschrijving

Kademeester appartement A12!

Uniek, modern startersappartement op toplocatie, op loopafstand van het stadscentrum, en (toekomstig) bruisende wijk Stadsoevers.

Meesterlijk wonen aan de Roosendaalse kade!
De Kademeester is de ideale mix tussen bestaand karakter en een heel nieuw elan.

Levendig wonen.
Aan de Roosendaalse kade in Stadsoevers verschijnt het aantrekkelijke tweedelige woongebouw Kademeester. Kademeester biedt een heerlijke setting om je te te onthaasten, mensen te ontmoeten en jezelf volledig te ontspannen. Kies voor een gelijkvloers appartement met een privé terras aan de groene stadse binnentuin, geniet van het uitzicht over de ontwakende stad in een appartement op de 1e of 2e etage of kies voor een luxe penthouse met een privé terras op de daktuin. Beleef het ultieme comfort en geniet van het karakteristieke pand aan de Kade in Roosendaal.

Een bijzondere plek.
Het gebouw is van de bekende Roosendaalse architect Jacques Hurks en gebouwd tussen 1956 en 1959. Een gebouw voor stedelijk georiënteerde bewoners. De woningen aan de voorkant van het gebouw hebben zicht op het levendige Kadeplein. De woningen aan de zij- en achterkant genieten van zicht op het water.

Appartement A12:
– Koopsom: € 179.000,-.
– Woonoppervlakte: circa 44 m2.
– Woon/slaapkamer: circa 31 m2.
– Slaapkamer mogelijk!
– Volledig betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van kademeester.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder