Roosendaal – Noordlaan A10 ong

Koopprijs
€ 337.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soort
Portiekflat
Objecttype
Appartement
Kenmerk
Appartement
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerkelder, Parkeerplaats, Parkeerplaats
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Havenappartement A10

Havenappartementen aan de Zwaaikom
Vier gevarieerde gebouwen met de keuze uit een studio, een 2- of 3-kamerappartement of een luxe penthouse met dakterras. Altijd met uitzicht op het water en het aan de andere zijde gelegen Beekdal. De woonoppervlakte varieert van circa 48 m2 tot 173 m2.

Jouw thuishaven
De Zwaaikom vormt straks het golvende en bruisende hart van Stadsoevers. Door de moderne en kleurrijke architectuur wordt dit dé blikvanger van de buurt. Binnenkort verrijzen hier vier kleinschalige complexen met een rijke variëteit in afmeting en indeling. Of je nu voor een studio, een appartement of penthouse gaat, je hebt altijd uitzicht over de Zwaaikom en het Beekdal. Zo vind je de stad en de natuur altijd om de hoek.

PLOF NEER EN DROOM WEG
Aan de bruisende voorzijde van het gebouw kijk je vanuit de woonkamer uit over het wel en wee aan het water. Door de overzichtelijke gelijkvloerse opzet is het een fijne plek om alleen te wonen maar ook met z’n tweetjes is het heerlijk ruim. Er is namelijk meer dan voldoende plek voor een lekkere hoekbank om na een lange dag lekker te ontspannen en een eettafel voor zes personen voor al die gezellige tafelsessies. Zo trakteer je je gasten niet alleen op lekker eten maar ook op een heerlijk uitzicht. De woonkamer loopt geleidelijk over in de keuken en is daardoor een echte eyecatcher in de ruimte. In de appartementen vind je aan de rustige achterzijde twee of drie aparte vertrekken waar je naast een slaapkamer of een berging ook een kantoorruimte van kunt maken.

KENMERKEN
– 3-kamer appartement: circa 81 m2 (met balkon).
– Parkeerplek voor auto en berging in de ondergrondse parkeerkelder.
– Gemeenschappelijke binnentuin op het kelderdek.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder