Roosendaal – Noordlaan A27 ong

Koopprijs
€ 419.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Soort
Portiekflat
Objecttype
Appartement
Kenmerk
Appartement
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Wegens succes verlengd! Ook heel mei elke zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie.
Ter plaatse in het verkoopcentrum op de locatie aan de Zwaaikom.
U bent van harte welkom!

Havenappartement A27
Beekkwartier fase 1

Havenappartement aan de Zwaaikom
Een royaal 4-kamerappartement met twee balkons. Altijd met uitzicht op het water en het aan de andere zijde gelegen Beekdal. De woonoppervlakte is circa 92 m2.

Jouw thuishaven
De Zwaaikom vormt straks het golvende en bruisende hart van Stadsoevers. Door de moderne en kleurrijke architectuur wordt dit dé blikvanger van de buurt. Binnenkort verrijzen hier vier kleinschalige complexen met een rijke variëteit in afmeting en indeling. Zo vind je de stad en de natuur altijd om de hoek.

PLOF NEER EN DROOM WEG
Aan de bruisende voorzijde van het gebouw kijk je vanuit de woonkamer uit over het wel en wee aan het water. Door de overzichtelijke gelijkvloerse opzet is het een fijne plek om alleen te wonen maar ook met z’n tweetjes is het heerlijk ruim. Er is namelijk meer dan voldoende plek voor een lekkere hoekbank om na een lange dag lekker te ontspannen en een eettafel voor zes personen voor al die gezellige tafelsessies. Zo trakteer je je gasten niet alleen op lekker eten maar ook op een heerlijk uitzicht. De woonkamer loopt geleidelijk over in de keuken en is daardoor een echte eyecatcher in de ruimte. In het appartement vind je aan de rustige achterzijde drie aparte vertrekken waar je naast een slaapkamer of een berging ook een kantoorruimte van kunt maken.

KENMERKEN
– 4-kamer appartement: ca. 92 m2 (met twee balkons).
– Parkeerplek voor auto en berging in de ondergrondse parkeerkelder.
– Gemeenschappelijke binnentuin op het kelderdek.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden