Roosendaal – Noordlaan B69 ong

Koopprijs
€ 445.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2023
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Perceel oppervlakte
75 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Ook in deze gezellige decembermaand kan je komen buurten tijdens een privérondleiding! Je kan dan alvast de schitterende locatie ervaren/proeven… en wie weet vind je jouw droomwoning!
Op zaterdag (2, 9, 16, 23, 30 december, 6 en 13 januari) tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie, ter plaatse in het verkoopcentrum op de locatie aan de Zwaaikom.
Je bent van harte welkom!

Laanwoning B69
Beekkwartier fase 1

Een ruime hoekwoning van circa 155 m2 met woonkamer en keuken op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping. Sla de tuindeuren open naar jouw privéterras en wandel door naar de gedeelde buurttuin op de eerste verdieping. Er zijn verschillende indelingen van de verdiepingen mogelijk. Of wil je toch liever een kantoor of atelier met een eigen entree op de begane grond? Aan jou de keuze!

Laanwoningen aan de Noordlaan
Langs de Noordlaan die als een levensader door Stadsoevers loopt verrijzen negen statige en unieke rijwoningen met een modern karakter. Iedere woning ziet er van buiten anders uit en dat levert een gevarieerd straatbeeld op. Door de drie blokvormige woonlagen benut je de ruimtes optimaal en gaat er geen enkel hoekje verloren. Vanuit deze laan sta je snel aan de levendige Zwaaikom en het gezellige Beekplein. Kun je niet kiezen tussen de dynamiek van de stad en de rust van de natuur? Dan is de Noordlaan helemaal in jouw straatje.

KENMERKEN
– Woonoppervlakte circa 155 m2.
– Twee slaapkamers.
– Openslaande tuindeuren naar privéterras.
– Woonkamer en keuken op de 1e verdieping aan de gemeenschappelijke binnentuin.
– Parkeerplek voor auto in parkeergarage.
– Inclusief berging.
– Optie: Uitbouw op de 2e verdieping
– Optie: Dakterras
– Optie: uit te voeren als woon-werk-woning met tweede entree.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden