Roosendaal – Noordlaan E95 ong

Koopprijs
€ 415.000,- v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
2024
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Soorten
Geen garage
Perceel oppervlakte
138 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Ook in deze gezellige decembermaand kan je komen buurten tijdens een privérondleiding! Je kan dan alvast de schitterende locatie ervaren/proeven… en wie weet vind je jouw droomwoning!
Op zaterdag (2, 9, 16, 23, 30 december, 6 en 13 januari) tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie, ter plaatse in het verkoopcentrum op de locatie aan de Zwaaikom.
Je bent van harte welkom!

Beekwoning E95

Beekwoningen aan de Beekarmen
Twaalf ruimtelijke gezinswoningen van ca. 107 m2 tot 138 m2 met twee tot vier (optioneel) slaapkamers. In het midden van een speels straatje aan de armen van de beek en een eigen tuin aan de achterkant.

TREK JE LEKKER TERUG
In een Beekwoning geniet je van een ruime leefkeuken op de begane grond en een groen uitzicht over jouw eigen tuin vanuit de woonkamer. Op de eerste verdieping heb je twee heerlijk ruime slaapkamers voor het uitzoeken. In de badkamer hoef je niet te kiezen tussen een bad of een douche. Neem ze gewoon allebei. En er is zelfs de mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers te creëren op de tweede verdieping.

PLUK DE DAG
Langs de armen van de beek ontvouwen zich binnenkort twaalf praktische en ruimtelijke gezinswoningen. In het midden van het speelse straatje kronkelt de beek die de ecologische verbinding van het gebied in stand houdt. En dat is niet alleen goed voor de biodiversiteit maar biedt ook volop vermaak. Plant een stoeltje bij de voordeur en geniet van al het leven dat het water met zich mee brengt. Van kikkers tot reigers, ze voelen zich hier net zo thuis als jij.

Beekwoning E95
~107m2 woonoppervlakte
~kavel 138m2
~woonkamer en keuken op de begane grond
~2 tot optioneel 4 slaapkamers
~15,5 meter diepe tuin aan de achterzijde
~kindvriendelijke groene beekarmen aan de voorzijde
~eigen en berging
~parkeerplaats op eigen terrein, bereikbaar via parkeerhof aan de achterzijde.
~Energielabel A++
~optie uitbouw op de begane grond, uitbouw op de 2e verdieping en/of zolderindeling

Duurzaam
De woningen in Beekkwartier zijn Bijna Energie Neutraal (BENG), gasloos en hebben afhankelijk van het bouwnummer energielabel A++ of A+++, onder andere door:
~zeer goede isolatie en triple beglazing
~verwarming met restwarmte via stadsverwarming met Boosterwarmtepomp*
~vloerverwarming in de gehele woning
~4 PV-panelen*
~balansventilatie met warmteterugwinning
*De stookkosten van de reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers bedraagt gemiddeld
€ 106,-/mnd.
*Aktie: bij aankoop voor 1 juli 2023 gratis 4 zonnepanelen.

Stadsoevers
Na de succesvolle realisatie van de Douanier, de Wipwei, de Kademeester en de succesvolle verkoop van fase 1 van Beekkwartier is Stadsoevers toe aan de volgende fase van het project Beekkwartier. Het betreft de verkoop van de 2e fase en hier worden duurzame nieuwbouwwoningen met diepe privétuin, berging en parkeerplaats op grote kavels in hartje Roosendaal gerealiseerd.

Fase 2 bestaat uit:
– 12 statige en unieke eengezinswoningen (Laanwoningen) vanaf € 395.000,- v.o.n.
– 6 riante eengezinswoningen (Beekwoningen) vanaf € 415.000,- v.o.n.
– 4 ruime en lichte 2^1-kap villa’s (Parkwoningen) vanaf € 525.000,- v.o.n.

Beekkwartier
Reeds 75% van de woningen in Beekkwartier zijn succesvol verkocht en de bouw van de eerste 80 woningen is gestart! Beekkwartier is ruim opgezet met veel groen en water, is autoluw en kindvriendelijk. De 12 Laanwoningen liggen aan de Noordlaan: een groene, statige bomenlaan en de enige plek waar auto’s mogen komen. Schuin er tegenover is het water van de Zwaaikom. Het Scherpdeel zal plaatsmaken voor een prachtig groen en waterrijk park. Hier zijn de 2^1-kap villa’s van de Parkwoningen te vinden. Tussen de laan en het park komen de groene en waterrijke beekarmen waaraan de Beekwoningen zijn gesitueerd. Achter de Laanwoningen wordt een parkeerhofje gerealiseerd waardoor de auto’s aan het zicht zijn onttrokken en waarlangs ook de achtertuinen zijn te bereiken.

Kenmerken
De tweede fase kenmerkt zich wederom door een grote differentiatie en een grote individualiteit, wat tot uitdrukking komt in de breedte van de woningen, de verschillende gevelindelingen en de grote variatie in de afwerking van de gevels.

Kiezen voor een woning in de tweede fase is kiezen voor een unieke woning met de volgende kenmerken:
~iedere woning ziet er van buiten anders uit en dat levert een gevarieerd straatbeeld en individuele herkenbaarheid op
~diepe achtertuinen te bereiken via schuifpui of openslaande deuren
~parkeren op eigen terrein of grenzend aan kavel
~veel gebruik van glas in de gevels waardoor veel licht de woning binnentreedt
~sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit
~wonen aan de ecologische beek, direct contact met het groen en water voor de deur
~NS-intercitystation en busstation op loopafstand

Garantie
Voor de nieuwbouwwoningen in Beekkwartier is Woningborg Garantie van toepassing. Uw woning wordt hierdoor altijd afgebouwd ook bij faillissement van de bouwer. Er vindt een correcte oplevering plaats en hierna gaan de garantietermijnen in.

Stadsoevers
Beekkwartier maakt onderdeel uit van de grootschalige, groene en waterrijke gebiedsontwikkeling Stadsoevers die de volgende feiten en cijfers heeft:
~450 geplande nieuwbouwwoningen
~142 woningen reeds verkocht (projecten Douanier, Kademeester, Beekkwartier fase I en De Wipwei)
~nieuwe fase Beekkwartier in verkoop
~55.000m2 gerealiseerd groen
~de hele buurt als speeldomein voor de kinderen
~3 fietsminuten naar het stadscentrum met alle voorzieningen
~op loopafstand van het NS-intercitystation en busstation
~1.125m wandelkades langs het water van de Vliet
~wandel- en fietsroute langs de Molenbeek (40km!)

De Zwaaikom vormt het golvende hart van Stadsoevers. Een waterplein waar straks boten aanmeren en waar mensen recreëren. Ontspannen met je voeten in het water, een visje eten in een van de horecazaken of uit je dak gaan bij een concert of op de kermis. Het kan allemaal in en rondom de Zwaaikom! De Zwaaikom gaat over in De Vliet met waterverbinding via De Dintel en het Volkerak naar open zee. Aan de andere kant van de Vliet komt het toekomstige Vlietpark dat ruimte biedt voor ontspanning, evenementen en festivals, en met zelfs een urban sport- en speelpark. Aan scholen in Roosendaal geen gebrek natuurlijk, op loopafstand liggen de basisscholen de Appel en de Blokwei, en net achter het station middelbare scholen Norbertuscollege en Norbertus Gertrudis. Ook is de Associate Degrees Academie op 5 minuten fietsen, CIOS (MBO) in het naastgelegen stadion en natuurlijk Curio (MBO) pal tegenover het plan.

Rondje Roosendaal
Vanuit Stadsoevers kunt u een heerlijk rondje Roosendaal maken. Van de start in het Vlietpark naar de foyer van het Stationsplein, gevolgd door de tuin van Mariadal, naar de horeca en winkels van de Oude en Nieuwe Markt terug naar het Kadeplein en de Zwaaikom.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij, Atta Makelaars en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden