Roosendaal – Noordlaan F56 ong

Koopprijs
€ 349.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Perceel oppervlakte
50 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Beekwoning F56

Beekwoningen aan de Beekarmen
Langs de armen van de beek ontvouwen zich binnenkort zeven praktische en ruimtelijke gezinswoningen van ca. 116 m2 tot 126 m2 met drie slaapkamers, het terras op het zuiden en ligging aan de binnentuin. In het midden van het speelse straatje kronkelt de beek die de ecologische verbinding van het gebied in stand houdt. Niet alleen mensen maar ook kikkers, salamanders en waterplanten voelen zich hier welkom. Aan de achterzijde loop je zo de buurttuin in met picknicktafels, speelelementen en een zandbak.

TREK JE LEKKER TERUG
Het zonnige privéterras dat grenst aan jouw woning geeft toegang tot de collectieve binnentuin. Geniet van een ruime leefkeuken op de begane grond en van een licht en groen uitzicht in de woonkamer met terras op de eerste verdieping. Je vindt op de tweede verdieping twee heerlijk ruime slaapkamers. Of wat dacht je van een opslagkamer voor het opbergen van al jullie spullen?

KENMERKEN BEEKWONINGEN
– Woonoppervlakte circa 121 m2.
– Drie slaapkamers.
– Openslaande tuindeuren naar privéterras.
– Grote leefkeuken op de begane grond.
– Woonkamer op de 1e verdieping aan de gemeenschappelijke binnentuin.
– Parkeerplek voor auto in de parkeergarage.
– Inclusief inpandige berging.
– Optie: Uitbouw op de 2e verdieping.
– Optie: Dakterras.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder