Roosendaal – Noordlaan L51 ong

Koopprijs
€ 474.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2023
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten
Parkeerkelder, Parkeerkelder, Parkeerplaats, Parkeerplaats
Perceel oppervlakte
171 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Parkwoning L51

Parkwoningen aan de Parkrand
Twaalf ruime en lichte 2-onder-een-kap parkvilla’s van ca. 126 m2 tot 151 m2 met drie of optioneel vier slaapkamers. Allemaal met een groen uitzicht aan de voorzijde en een privétuin aan de achterzijde.

Haal buiten naar binnen
Verscholen in het groen liggen langs de glooiing van het Beekdal twaalf ruime 2-onder-een-kap villa’s, prachtig gesitueerd met een vrij uitzicht op het park aan de voorzijde. Grote raampartijen zorgen voor een zee van licht waardoor de grens tussen buiten en binnen vervaagt. Zo word je elke dag wakker met het zachte gekabbel van stromend water en fluitende vogeltjes. En dat midden in Roosendaal! Waar vind je dat nou nog meer?

Binnen geniet je nog meer van buiten!

EEN ZEE AAN RUIMTE

Door de speelse opzet ziet de indeling van de Parkwoningen er per blok iets anders uit. Ga je voor een woonkamer met open keuken op de begane of zie je toch liever de keuken en woonkamer verdeeld over twee verdiepingen? Wat je ook kiest, de woning is overal heerlijk ruim opgezet voor een extra luxe gevoel. Ook hogerop in huis heb je een zee aan ruimte. Afhankelijk van de indeling vind je verdeeld over de verdiepingen drie of vier (slaap)kamers. Extra ruimte creëer je eenvoudig door een kamer om te toveren tot een werkruimte met bureau of een speelkamer voor de kinderen. Ook in de badkamer hoef je geen concessies te doen en hoef je niet te kiezen tussen een bad of een douche. Neem ze gewoon allebei.

KENMERKEN
– Woonoppervlakte circa 148 m2.
– Vier slaapkamers.
– Openslaande tuindeuren of schuifpui vanuit de woonkamer naar jouw privétuin.
– Prachtig uitzicht op de Parkrand.
– Parkeerplek voor auto en berging in parkeergarage.
– Optie: Dakterras.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst, plattegronden en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder