Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Excellent

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat onlangs op ons kantoor door de NVM (een verplichte) externe audit   heeft plaatsgevonden met als eindconclusie dat ons kantoor voldoet aan “alle criteria/voorwaarden“ van de NVM en de Audit en……..

met de beoordeling  “EXCELLENT“ voor de onderdelen “DESKUNDIGHEID“ EN “COMMUNICATIE“!

Conclusie: 

Advies

De auditor is van mening dat het bezochte NVM-lid in het kader van de audit:

X Voldoet én excelleert op het punt van: deskundigheid en communicatie.

Motivatie m.b.t. het advies:

Op een enkele aanbeveling na is een makelaarskantoor bezocht en onderzocht dat de zaakjes goed, ja op het gebied van deskundigheid zelfs uitstekend voor elkaar heeft.

Medewerkers met een dienstverband van en/of een ervaring van vele jaren zijn in dit kantoor de basis van deskundigheid. Nu dit ook in de werkprocessen is verankerd, lijkt behoud hiervan voor de toekomst verzekerd.

Het kantoor presenteert zichzelf in oorspronkelijke en nieuwe media, daarbij ook de diepte van het vakgebied van de makelaardij zoekend, door knelpunten op de woningmarkt, zoals de starterslening en de overdrachtsbelasting in zijn publicaties aan de kaak te stellen.

Eindoordeel van NVM

De NVM heeft kennisgenomen van het advies van de auditor en is op basis daarvan van mening dat het bezochte NVM-lid:

Voldoet én excelleert op deskundigheid en communicatie.

Opmerkingen Auditbureau:

Door het eindoordeel ‘Voldoet’ is de audit afgerond. De volgende audit is over drie jaar, bij de volgende auditronde.

Op verzoek geven wij u graag een volledig inzicht in het auditrapport, of nog liever…. laten wij u graag zelf deze mooie kwalificaties ervaren tijdens onze dienstverlening. Neem gerust eens met ons contact op voor een vrijblijvende kennismaking.