Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Wouw

Op zoek naar een gemoedelijk Brabants dorp om te wonen, waarbij u ook snel in de stad bent? Wouw is een prachtig dorp in West-Brabant wat vlakbij Roosendaal ligt. Hierdoor geniet u er van het dorpsleven, terwijl u binnen enkele minuten in het commerciële centrum van Roosendaal bent. Zit u er daarom aan te denken om een huis te kopen in Wouw? In dit artikel leest u alles wat u daarover moet weten. En ook wanneer u juist uw huis in Wouw wil verkopen of een taxateur in Wouw wilt inschakelen, leest u hier alle informatie.

Een huis kopen met een makelaar in Wouw: feiten en cijfers

In Wouw vindt u voornamelijk vrijstaande woningen en eengezinswoningen en is het wellicht minder makkelijk om een starterswoning te vinden, maar niets is onmogelijk natuurlijk! Wilt u een huis kopen, dan is het goed om te weten dat een makelaar in Wouw die gespecialiseerd is in de huizenmarkt in de omgeving veel voor u kan betekenen. Een makelaar helpt u met het zoeken naar geschikt woningen en indien gewenst bij het uitbrengen van een bod. Doordat Van der Eijken Makelaardij veel kennis heeft over de huizenmarkt in Wouw, kunnen wij stevig voor u onderhandelen om de juiste prijs voor uw woning te krijgen.

Heerlijk wonen in Wouw: kopen of verkopen in Wouw doe je bij Makelaar van der Eijken!

Houdt u van natuur en gaat u graag een stuk wandelen of fietsen, dan is Wouw de perfecte plaats voor u. Niet ver van Wouw vandaan ligt de Wouwse Plantage, een plaatsje dat erg bosrijk is. Ook kunt u heerlijk wandelen in het nabijgelegen natuurgebied het Spuitendonkse bos, Zure Maden en het Landgoed Altena. Ook vindt u er verschillende bijzondere bezienswaardigheden zoals de Sint-Lambertuskerk, het Kasteel van Wouw en het klooster van de Franciscanessen van Roosendaal. Daarnaast heeft Wouw alle voorzieningen die u nodig hebt in een dorp. 

Uw huis in Wouw kopen of verkopen: schakel een goede makelaar in

Wilt u uw huis in Wouw verkopen of kopen? Dan kunt u rekening houden met een gemiddelde verkooptijd die ongeveer gelijk ligt met die in de rest van het land. Ook het zoeken en  kopen van een huis kan een tijdrovende klus zijn. Wanneer u een goede, erkende makelaar in Wouw inschakelt die bekend is in de omgeving van Wouw, kan het een stuk sneller gaan. Van der Eijken Makelaardij is zo’n makelaar in Wouw die de omgeving als geen ander kent en een breed netwerk heeft vergaard in Roosendaal en de omliggende dorpen. Reeds hebben we al menig maal woningen verkocht in de regio aan klanten uit de randstad. Met meer dan 40 jaar ervaring in deze omgeving weten zij precies hoe de verkoop van uw huis in Wouw aangepakt moet worden, zodat het proces snel en soepel verloopt. 

Wist u dat het verstandig kan zijn om de waarde van uw woning te laten bepalen als u deze wilt verkopen? Dat kunt u doen door een taxateur in Wouw in te schakelen. Wij zijn erkend NVM-taxateur en stellen een rapport voor u op die aan uw wensen voldoet. Onze taxateur zorgt ervoor dat u precies weet wat uw huis waard is en doet met plezier een passend voorstel. Neemt u gerust contact op met onze taxateur in de buurt van Wouw voor uw taxatierapport.