Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Wouw

Op zoek naar een gemoedelijk Brabants dorp om te wonen, waarbij u ook snel in de stad bent? Wouw is een prachtig dorp in West-Brabant wat vlakbij Roosendaal ligt. Hierdoor geniet u er van het dorpsleven, terwijl u binnen enkele minuten in het commerciële centrum van Roosendaal bent. Zit u er daarom aan te denken om een huis te kopen in Wouw? In dit artikel leest u alles wat u daarover moet weten. En ook wanneer u juist uw huis in Wouw wil verkopen, kunt lees u hier alle informatie. We vertellen u graag meer!

Een huis kopen met een makelaar in Wouw: feiten en cijfers

Wilt u graag een huis kopen in Wouw, dan is het prettig om te weten hoe de huizenmarkt er hier voor staat. Gemiddeld wordt er voor een huis in Wouw zo’n 346.096 euro betaald. Dat betekent natuurlijk niet dat uw droomhuis ook rond deze prijs zal liggen; er zit nog veel onder en boven. In Wouw vindt u voornamelijk vrijstaande woningen en eengezinswoningen en is het wellicht minder makkelijk om een starterswoning te vinden, maar niets is onmogelijk natuurlijk! Wilt u een huis kopen in Wouw, dan is het goed om te weten dat een makelaar die gespecialiseerd is in de huizenmarkt in Wouw veel voor u kan betekenen. Een makelaar helpt u met het zoeken naar geschikt woningen en indien gewenst bij het uitbrengen van een bod. Doordat Van der Eijken Makelaardij veel kennis heeft over de huizenmarkt in Wouw, kunnen wij stevig voor u onderhandelen om de juiste prijs voor uw woning te krijgen.

Heerlijk wonen in Wouw

Houdt u van natuur en gaat u graag een stuk wandelen of fietsen, dan is Wouw de perfecte plaats voor u. Niet ver van Wouw vandaan ligt de Wouwse Plantage, een plaatsje dat erg bosrijk is. Ook kunt u heerlijk wandelen in het nabijgelegen natuurgebied het Spuitendonkse bos, Zure Maden en het Landgoed Altena. Ook vindt u er verschillende bijzondere bezienswaardigheden zoals de Sint-Lambertuskerk, het Kasteel van Wouw en het klooster van de Franciscanessen van Roosendaal. Daarnaast heeft Wouw alle voorzieningen die u nodig hebt in een dorp. 

Uw huis in Wouw verkopen: schakel een goede makelaar in

Wilt u uw huis in Wouw juist verkopen, dan kunt u rekening houden met een gemiddelde verkooptijd die ongeveer gelijk ligt met die in de rest van het land. Wanneer u een goede, erkende makelaar inschakelt die bekend is in de omgeving van Wouw, kan het een stuk sneller gaan. Van der Eijken Makelaardij is zo’n makelaar die de omgeving van Wouw als geen ander kent. Met meer dan 35 jaar ervaring in deze omgeving weten zij precies hoe de verkoop van uw huis in Wouw aangepakt moet worden, zodat u er snel vanaf bent!