Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Oud Gastel

Woont u in Oud Gastel of zit u eraan te denken om er te gaan wonen? Dan weet u natuurlijk al dat het hier heerlijk toeven is! Als makelaar in de wijde omgeving van Oud Gastel, weten wij precies wat er in dit dorp speelt, hoe de huizenmarkt in elkaar zit en wat de voordelen zijn van wonen in Oud Gastel. U leest er meer over in dit artikel!

Huis kopen en verkopen: de huizenmarkt in Oud Gastel

In Oud Gastel staan voornamelijk eengezinswoningen, maar u vindt er ook grotere woningen zoals herenhuizen en villa’s. Wilt u een huis kopen in Oud Gastel, dan helpen de makelaars van Van der Eijken Makelaardij u graag hierbij. Wilt u juist graag uw huis in Oud Gastel verkopen? Gemiddeld duurt het zo’n 48 dagen voordat een huis in Oud Gastel verkocht is. Bent u op zoek naar een makelaar die de huizenmarkt in Oud Gastel op zijn duimpje kent en u helpt bij het krijgen van een goede prijs voor uw woning? Ook dan zijn we u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring, goede lokale kennis en een groot netwerk in Roosendaal en de omliggende dorpen, kunnen we uw huis vaak een stuk sneller verkopen! We hebben al mening woningen in de regio mogen verkopen aan klanten uit de Randstad.

Taxateur in Oud Gastel: wanneer inschakelen?

Wist u dat het een slimme zet kan zijn om een taxateur in Oud Gastel in te schakelen? Dankzij een taxatierapport weet u precies wat een huis waard is. Dat is altijd voordelig, of u nu een woning wilt kopen of verkopen in dit dorp. Een taxateur in Oud Gastel van Van der Eijken is NVM-erkend en zorgt ervoor dat u een rapport krijgt dat bij uw behoeften past. Onze waardebepalingen zijn altijd realistisch en we kunnen u snel helpen indien nodig. Neem contact op met een taxateur in Oud Gastel van Van der Eijken makelaardij voor meer informatie.

Waarom een huis kopen in Oud Gastel bij een lokale makelaar?

Zit u erover te denken om een huis te kopen in Oud Gastel? We vertellen u graag hoe heerlijk het er wonen is. U woont dicht in de buurt van steden als Roosendaal en Etten-Leur terwijl u er geniet van het echte dorpsgevoel. Er zijn dan ook verschillende bezienswaardigheden die het dorp karakter geven. Zo vindt u er het Dorpsmuseum, maar ook de Sint-Laurentiuskerk en het Heilig Hartbeeld. In Oud Gastel wonen is ook erg gezellig, want er is altijd wat te doen. Natuurlijk kunt u er een weekend per jaar carnaval vieren, wanneer het dorp ineens geen Oud Gastel meer heet maar Vastelaovedzottelaand. Daarnaast kunt u natuurlijk naar de kermis, meedoen aan de stratenloop of halve marathon, beachvolleybaltoernooien, of genieten van muziek tijdens Sfeerpop, het muziekfestival van Oud Gastel. Genoeg te doen dus! Wilt u graag een huis kopen in Oud Gastel, dan staat Van der Eijken Makelaardij met alle kennis en kunde voor u klaar.  

Van der Eijken Makelaardij is uw makelaar in Oud Gastel

Wanneer u juist uw huis in Oud Gastel wilt verkopen, heeft u een makelaar nodig. Van der Eijken Makelaardij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het kopen en verkopen van huizen in Oud Gastel en we weten precies waar we op moeten letten.