Uw huis verkopen in Roosendaal en omgeving

U wilt graag uw huis verkopen, omdat u ergens anders wilt gaan wonen. Wat de reden ook mag zijn, bij het verkopen van uw huis kunt u zeker wel wat hulp gebruiken. Schakelt u Van der Eijken Makelaardij om uw huis in Roosendaal te verkopen, dan weet u zeker dat u een makelaar heeft waar u op kunt vertrouwen.

Wij zorgen er graag voor dat u uw huis zo snel mogelijk kunt verkopen en dat u daar zelf geen kopzorgen aan overhoudt, zodat u tijdig kunt verhuizen naar uw nieuwe woning en daar optimaal van kan genieten. U wilt natuurlijk in zee gaan met een makelaar die u kunt vertrouwen als u uw huis gaat verkopen.

Daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij u een waarde-indicatie van uw woning geven, onze persoonlijke, efficiënte werkwijze toelichten en de aantrekkelijke voorwaarden uiteenzetten. Uw woning verkopen doet u via Van der Eijken Makelaardij!

Verstand van
de regio

Uniek NVM
uitwisselingssysteem

Prominent op
Funda.nl

Stille verkoop
mogelijk

Huizen verkopen in Roosendaal: jarenlange ervaring

Bijna 40 jaar verstand van verkopen.

Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in het verkopen van huizen. U vindt ons kantoor op een opvallende locatie in het centrum van Roosendaal. Hier hebben we uitgebreide presentatiemogelijkheden, denk aan aan de etalage en brochures. Ook hebben we hier het unieke NVM uitwisselingssysteem waarmee we alle mogelijkheden kunnen bieden voor een succesvolle verkoop.

Als u uw huis door ons laat verkopen, dan presenteren we uw woning prominent op Funda.nl, onze eigen website en Huislijn.nl.
Alle informatie over de woning wordt zo goed mogelijk gepresenteerd; van het aantal slaapkamers tot opvallende details. Daarnaast hebben wij de exclusieve mogelijkheid om uw woning een unieke eigen website te geven: (www.uwstraatnaamenhuisnummer.nl).

Zorgeloos uw woning verkopen in 12 stappen?


  Huis verkopen in Roosendaal en omgeving.

  Flexibele service bij Van der Eijken Makelaardij!

  Iedereen is anders en ieder huis is natuurlijk ook anders. Daarom bieden we altijd een service op maat bij het verkopen van een woning, of u nu een appartement hebt, een tussenwoning of villa. We bepalen in overleg met u de juiste vraagprijs en zorgen ervoor dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd en gecommuniceerd wordt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van stille verkoop. Wij zorgen dan volledig voor de verkoop van uw huis terwijl u hier zo min mogelijk last van ondervindt.

  Op welke manier u uw huis ook wilt verkopen, wij kunnen u altijd flexibel van dienst zijn. Wij zullen uw opdracht te allen tijde met de grootst mogelijke zorg en met maximale behartiging van uw belangen uitvoeren. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gesprek. We horen graag hoe we u kunnen helpen met het verkopen van uw huis!

  Veel gestelde vragen.

  De koop van een woning is bindend op het moment dat beide partijen – de koper en de verkoper – de koopovereenkomst hebben ondertekend. Zodra de koper een afschrift van de koopovereenkomst heeft ontvangen, gaat de wettelijke bedenktijd in. Na de bedenktijd is de koop definitief en bindend (tenzij ontbindende voorwaarden van toepassing zijn). Voor meer info, kijk op “schriftelijkheidsvereiste koopovereenkomst”.

  • Overdrachtsbelasting
  • Eventuele BTW bij nieuwbouw;
  • Notariskosten m.b.t. het opstellen leveringsakte en inschrijven kadaster; 

  In het biedlogboek staat ieder bod dat op een woning wordt gedaan. Dit boek kan ingezien worden door de verkoper zelf en alle kandidaten die zich aanbieden om de woning te kopen. Het biedlogboek is beschikbaar vanaf het moment dat de verkoop definitief is (als alle ontbindende voorwaarden verstreken zijn).

  De verkoper moet alle gebreken van de woning waar hij bekend mee is en/of bekend mee zou kunnen zijn, en die belangrijk zijn voor de aankoop melden aan de koper. Dit wordt doorgaans gedaan door een standaard vragenlijst. Deze vragenlijst geeft echter geen garantie in deze.

  De onderzoeksplicht geldt voor de koper. De koper dient onderzoek te doen naar de bouwkundige staat en andere relevante zaken inzake de woning (o.a. bestemming etc.) om eventuele (verborgen) gebreken en andere relevante zaken vast te stellen.

  Dhr. Haast
  Lees verder
  Het was prettig samen werken met heel het team van makelaardij Ludo van der Eijken van de eerste afspraak tot dat ons huis verkocht was. We zijn altijd prima op de hoogte gehouden van al de stappen. Het zijn mensen die snel schakelen eerlijk en zijn zeer betrouwbaar zijn en vooral de jarenlange ervaring en deskundigheid van het team merk je gedurende de verkoop. Hebben ons huis zeer snel verkocht en wij raden deze makelaardij zeker van harte aan. Namens Piet en Wilma willen wij heel het team van Ludo van der Eijken bedanken en wensen we jullie vooral in deze tijd een goede gezondheid toe.
  Dhr. van Loon
  Lees verder
  Het contact met de makelaar liep prima We werden altijd goed op de hoogte gehouden We hebben met hun al meer zaken gedaan Vandaar dat de keuze wederom op hun gevallen was
  Een funda gebruiker
  Lees verder
  Ludo van der Eijken en zijn team heeft in de afgelopen 20 jaar ons derde huis verkocht. Deze keer was het zelfs erg snel; binnen 10 dagen! We zijn erg tevreden over de deskundigheid, het klantgerichte contact en de professionele en moderne manier van werken met behulp van onder andere social media.
  Mevr. Renne
  Lees verder
  Ik had geen verwachtingen. Ik moest een huis verkopen uit een erfenis. Ik heb in een vroeg stadium de makelaar benaderd en deze was open, eerlijk en geduldig. Alles is prima verlopen
  Dhr. van Beuzekom
  Lees verder
  Echte professional, terzake kundig, realistisch en kent de markt bijzonder goed. Bovendien zeer prettig in de omgang. Mbt verkoop van onze woning, ons oa van de nodige tips voorzien om woning zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. En op een creatieve manier gebruik makend van alle mogelijkheden ( social media) om ons huis onder de aandacht te krijgen van potentiële kopers
  Dhr. van Ginderen
  Lees verder
  Super tevreden. Zowel over de aankoop van de nieuwe woning, als de verkoop van onze eigen woning. Vlot handelen, vriendelijk, informatief, en deskundig. Erg tevreden. Een dikke 10 voor Ludo en zijn team.
  Vorige
  Volgende

  Recensies waar we trots op zijn.

  Uw huis verkopen?

  Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.