Uw huis verkopen in Roosendaal en omgeving

U wilt graag uw huis verkopen, omdat u ergens anders wilt gaan wonen. Wat de reden ook mag zijn, bij het verkopen van uw huis kunt u zeker wel wat hulp gebruiken. Schakelt u Van der Eijken Makelaardij om uw huis in Roosendaal te verkopen, dan weet u zeker dat u een makelaar heeft waar u op kunt vertrouwen.

Wij zorgen er graag voor dat u uw huis zo snel mogelijk kunt verkopen en dat u daar zelf geen kopzorgen aan overhoudt, zodat u tijdig kunt verhuizen naar uw nieuwe woning en daar optimaal van kan genieten. U wilt natuurlijk in zee gaan met een makelaar die u kunt vertrouwen als u uw huis gaat verkopen.

Daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij u een waarde-indicatie van uw woning geven, onze persoonlijke, efficiënte werkwijze toelichten en de aantrekkelijke voorwaarden uiteenzetten. Uw woning verkopen doet u via Van der Eijken Makelaardij!

Verstand van
de regio

Uniek NVM
uitwisselingssysteem

Prominent op
Funda.nl

Stille verkoop
mogelijk

Huizen verkopen in Roosendaal: jarenlange ervaring

Meer dan 35 jaar verstand van verkopen.

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het verkopen van huizen. U vindt ons kantoor op een opvallende locatie in het centrum van Roosendaal. Hier hebben we uitgebreide presentatiemogelijkheden, denk aan aan de etalage en brochures. Ook hebben we hier het unieke NVM uitwisselingssysteem waarmee we alle mogelijkheden kunnen bieden voor een succesvolle verkoop.

Als u uw huis door ons laat verkopen, dan presenteren we uw woning prominent op Funda.nl, onze eigen website, Huislijn.nl en Jaap.nl. Alle informatie over de woning wordt zo goed mogelijk gepresenteerd; van het aantal slaapkamers tot opvallende details.

Daarnaast hebben wij de exclusieve mogelijkheid om uw woning een unieke eigen website te geven: (www.uwstraatnaamenhuisnummer.nl) en bijzondere projecten of acties kunnen wij zelfs tegen zeer lage kosten presenteren op de reclamezuil aan de Zuidpoort (stoplichten Antwerpseweg) ter hoogte de oprit naar A58 richting Breda en entreepoort voor wijken Tolberg, Kroeven, Kortendijk en Langdonk.

Zorgeloos uw woning verkopen in 12 stappen?


  Huis verkopen in Roosendaal en omgeving.

  Flexibele service bij Van der Eijken Makelaardij!

  Iedereen is anders en ieder huis is natuurlijk ook anders. Daarom bieden we altijd een service op maat bij het verkopen van een woning, of u nu een appartement hebt, een tussenwoning of villa. We bepalen de juiste vraagprijs en zorgen ervoor dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd en gecommuniceerd wordt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van stille verkoop. Wij zorgen dan volledig voor de verkoop van uw huis terwijl u hier zo min mogelijk last van ondervindt.

  Op welke manier u uw huis ook wilt verkopen, wij kunnen u altijd flexibel van dienst zijn. Wij zullen uw opdracht te allen tijde met de grootst mogelijke zorg en met maximale behartiging van uw belangen uitvoeren. Mocht u interesse hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gesprek. We horen graag hoe we u kunnen helpen met het verkopen van uw huis!

  Recensies waar we trots op zijn.

  Dhr. Vermeulen
  Amberberg 71
  Lees verder
  Makelaar is deskundig en weet wat er op de markt speelt. Na bezichtiging goede feedback, het is prettig met deze makelaar te werken ook het kantoorpersoneel werkt alles snel en correct af Een goed team Zou deze makelaar te zeerste aanbevelen.
  Een funda gebruiker
  Nieuwe Markt 90 B
  Lees verder
  Van der Eijken heeft ontzettend veel kennis van het gebied waarin ze werkzaam zijn. Lezen zich goed in wat betreft de woning en de waarde hiervan tegenover de huidige markt. Ze geven goede adviezen en staan open voor de mening van de verkoper.
  Een funda gebruiker
  Sportstraat 8
  Lees verder
  Fijne samenwerking met de makelaar, contact verliep goed en zijn goed begeleid bij de verkoop van ons huis. Dit was voor ons zeer waardevol.
  Danny Van Akkeren
  Pieter de Hooghstraat 20
  Lees verder
  Alles verliep heel soepel We zijn uiterst tevreden over de vakkundigheid en inzet Ons huis was snel verkocht en de service daarna is op en top.
  Previous
  Next

  Meer weten?

  Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.