Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Oudenbosch

Zit u eraan te denken om een huis te kopen in Oudenbosch? Of wilt u juist uw huis in Oudenbosch verkopen? Van der Eijken Makelaardij weet alles over dit dorp en de wijde omgeving ervan. In dit artikel praten we u graag bij over hoe het is om te wonen in Oudenbosch, hoe de huizenmarkt in elkaar zit en de verwachtingen over de verkoop van huizen in Oudenbosch. 

De huizenmarkt in Oudenbosch

In heel Nederland zijn de huizenprijzen aan het stijgen, al jaren achter elkaar. Dat is in West-Brabant en dus ook in Oudenbosch niet anders. Dit gezellige dorp ligt in de gemeente Halderberge en er zijn verschillende soorten woningen te vinden. Naast huizen in het hogere segment, vindt u in Oudenbosch ook voldoende starterswoningen. De meest voorkomende woningen in Oudenbosch zijn voornamelijk eengezinswoningen, gevolgd door portiek- en galerijflats.

Waarom een huis kopen in Oudenbosch?

Er zijn veel verschillende redenen om in Oudenbosch te gaan wonen. U geniet er van het dorpsgevoel, terwijl u ook binnen enkele tientallen minuten in het stadscentrum van Etten-Leur of Roosendaal bent. Ideaal! In Oudenbosch kunt u daarnaast ook optimaal genieten van de natuur. Wandel bijvoorbeeld eens door de Sint Maartenspolder of fiets door de Hoevense Beemden. Natuurlijk staat Oudenbosch bekend om de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, die een kopie heeft van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en een kopie heeft van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. Het dorp zelf heeft een gezellig centrum en zelfs een treinstation. Het centrum loopt aan de ene kant over in de haven, waar u ook veel nieuwbouw woningen vindt. Aan de andere kant van de spoorlijn vindt u de oudere en meer karakteristieke wijken zoals Vellitri, Pagnevaart en Albano.

Uw huis in Oudenbosch verkopen

Het zijn gunstige tijden om uw huis in Oudenbosch te verkopen. Deze huizen zijn erg gewild en woningen worden redelijk snel verkocht. De gemiddelde verkooptijd van huizen in Oudenbosch is 50 dagen. Met behulp van Van der Eijken Makelaardij kan dit dankzij een goede lokale kennis en groot netwerk in Roosendaal en de nabijgelegen dorpen echter een stuk sneller gaan. We hebben reeds veel woningen in de regio verkocht aan klanten uit de Randstand.

Schakel een taxateur in Oudenbosch in

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kan het verstandig zijn een taxateur in Oudenbosch in te schakelen. Deze zorgt voor een correcte waardebepaling van uw woning. Een taxateur in Oudenbosch helpt u op deze manier om uw woning voor de juiste prijs te verkopen. Ook als u een huis wilt kopen, kan het prettig zijn een taxateur in Oudenbosch in te schakelen. In dit taxatierapport kunt u zien of het huis dat u op het oog heeft voor de correcte prijs wordt verkocht of niet. Zo weet u ook of er eventuele gebreken zijn waar u rekening mee moet houden.

Een taxateur in Oudenbosch is altijd een goed idee, of u nu een huis wilt verkopen of juist een huis wilt kopen. Neem gerust contact met ons op als u een taxatie in Oudenbosch wilt laten uitvoeren.

Van der Eijken Makelaardij: uw makelaar in Oudenbosch

Of u nu een huis in Oudenbosch wil kopen of juist uw huis in dit dorp wil verkopen, Van der Eijken Makelaardij staat voor u klaar! Wij zijn de aangewezen makelaar met alle nodige kennis en ervaring met betrekking tot Oudenbosch en omgeving. We helpen u graag verder!