Uw huis laten taxeren door Van der Eijken Makelaardij

De taxatie van een huis is een vak apart. De verantwoor­delijkheid ten opzichte van de opdrachtgever en de geldverstrekker is namelijk groot. Van der Eijken Makelaardij is een erkend NVM-taxateur.

Onze taxateur is er niet alleen voor de taxatie voor koop, verkoop en hypotheek, maar ook ten behoeve van boedelscheiding, minnelijke waardering en juridische procedures. Wij zijn door alle financiële instellingen erkend! Wij zijn dus een erkende taxatie makelaar; u kunt door ons uw huis met een gerust hart laten taxeren.

Beëdigd
NVM taxateur

CRMT en NWWI
gecertificeerd

Uitstekende
bouwkundige kennis

Jarenlange ervaring
en uitgebreid archief

Verstand van taxeren.

Een uitgebreid taxatie­rapport voor een scherp tarief

Bij de taxatie van een huis en het opstellen van een taxatierapport houden we altijd rekening met ontwikkelingen in de markt, het type woning, de bouwkundige staat, ligging, etcetera. Dit resulteert in een overzichtelijk en goed taxatierapport. Het tarief van ons taxatierapport is natuurlijk afhankelijk van de aard van het huis en het type rapportage, maar bieden we u altijd aan voor een zeer scherp tarief.

Het taxatierapport kan meer of minder uitgebreid zijn, wat afhankelijk is van het beoogde doel, bijvoorbeeld verkoop, financiering, hypotheekverstrekking, boedelscheiding, fiscale doeleinden etc. Indien u contact met ons opneemt, zullen wij u zo spoedig mogelijk een passend voorstel voor het maken van een taxatierapport doen.

Wij begrijpen dat u wellicht snel een taxatierapport nodig heeft, zijn onafhankelijk en doen een realistische waardebepaling van de woning. Wij weten uit ervaring dat onze tarieven zeer concurrerend zijn, zonder dat er afbreuk gedaan wordt aan de kwaliteit van het taxatierapport.

Kwaliteit, kennis en kunde.

Snel en deskundig uw huis laten taxeren.

Als u uw huis wilt laten taxeren, dan wilt u een snelle en deskundige behandeling. Vanwege de jarenlange ervaring, ons zeer uitgebreide archief, onze toegang tot de volledige database van Realworks en het Kadaster, zijn wij in staat om de taxatie van uw huis scherp en correct uit te voeren. Zo is kan de waarde van uw woning goed vastgesteld worden. Regelmatige bijscholing door de NVM en hercertificeringscursussen staan ervoor garant dat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste eisen.

Verder zullen wij de taxatie van uw huis met de grootste zorg uitvoeren, zodat u kunt rekenen op een deskundig taxatierapport. Zonder aan deze deskundigheid tekort te doen, kunnen wij uw opdracht snel behandelen en uitvoeren.

Heeft u interesse in een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport voor een scherp tarief? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.