Een huis kopen in Roosendaal.

Een huis kopen kan voor u ingewikkeld zijn, want waar moet u beginnen? Als u een huis gaat kopen, kunt u daarom het best contact opnemen met Van der Eijken Makelaardij. U bespaart daarmee namelijk een hoop tijd en wij beperken de risico’s, teleurstelling en onzekerheid tot een absoluut minimum.

Bij ons vindt u altijd de meest recente huizen die te koop staan in heel West-Brabant, waaronder in Roosendaal; wij zijn immers uitstekend op de hoogte van het aanbod, de marktsituatie en de ontwikkelingen in de regio. Als u op zoek bent naar het ideale huis dat te koop staat en helemaal bij u past, dan zorgen wij ervoor dat u deze gaat vinden. Zo wordt een huis kopen een stuk makkelijker en leuker!

Continue bijscholing via
NVM, NRVT en Vastgoedcert

Flexibel en
professioneel

Van eerste advies tot
notarieel transport

Volledige ontzorging bij
de koop van uw huis

Een huis kopen in Roosendaal en omgeving.

Hoe gaat Van der Eijken Makelaardij te werk?

Wij helpen u graag met de zoektocht naar en het kopen van uw droomhuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en routine kunnen wij u goed adviseren over de waarde van de woning. Daarnaast adviseren en begeleiden we u graag op een persoonlijke wijze en ontzorgen wij u volledig tijdens het koop traject van uw nieuwe thuis, zodat u kunt genieten van dit unieke moment in uw leven.

Als u vragen heeft tijdens uw zoektocht of tijdens het kopen van een huis in de omgeving van Roosendaal, kunt u daarnaast altijd bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van de stand en gang van zaken. Dat is wel zo prettig als het bijvoorbeeld gaat om het huidige woningaanbod van koopwoningen. Zo bespaart u heel wat tijd en moeite en kunt u gewoon door met uw dagelijks leven, terwijl wij alle rompslomp eromheen voor u regelen!

Uw droomhuis in regio Roosendaal kopen.

Uw huis te koop zetten in Roosendaal? Wij helpen u graag!

Heeft u een woning gevonden die te koop staat en heeft u interesse? Dan regelen wij natuurlijk een bezichtiging voor u. Een aankoopopdracht gaat dan ook altijd in nauw overleg met u. We bereiden u goed voor en zorgen ervoor dat u alles over het huis weet, zodat u een goede keuze kunt maken.

Als u besluit het huis te kopen, dan regelen we dit natuurlijk ook samen met u. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen wensen heeft, daarom stellen wij ons altijd flexibel op en denken we met u mee; iets dat erg belangrijk is bij het kiezen en kopen van een nieuw huis.
Ook wanneer u uw woning te koop wilt zetten in Roosendaal kunt u bij ons terecht. Heeft u in interesse of wilt u graag meer informatie over huizen in Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Oordeel zelf hoe de kennismaking u bevalt; wij zullen altijd zorgen voor een positief resultaat.

Een koophuis in Roosendaal: waarom in deze stad wonen?

Wie wil er nu niet in een bruisende stad wonen, dichtbij de rust van de natuur? Een koophuis in Roosendaal biedt u precies deze luxe.

In de stad is er altijd wel wat te beleven. Of u nu graag uitgaat, met regelmaat het theater of de bioscoop bezoekt, graag winkelt of host en klost met Carnaval, in Roosendaal kunt u alles doen. Bovendien is het in de huidige markt rendabel om een huis te kopen in Roosendaal. Met een gemiddelde prijs van  334.669 euro (2023), liggen de huizen gunstig in de markt.

Het is niet alleen maar levendig in Roosendaal. U kunt er ook genoeg rust vinden. In de nabijgelegen dorpen zoals Wouw en Rucphen kunt u wandelen en genieten van het bos. Ook bent u dichtbij kleinere steden zoals Bergen op Zoom en Etten-Leur – een hele andere omgeving, en dat naast de deur! 
Een koophuis in Roosendaal is verder een goede zet als u een gezin heeft, een gezin wilt stichten of uw gezin wilt uitbreiden. Er zijn genoeg scholen en kindvriendelijke plaatsen te vinden in deze stad.

Bent u overtuigd om een huis te kopen in Roosendaal? Laat Van der Eijken Makelaardij u helpen om het koophuis in Roosendaal dat perfect bij u past te verkrijgen. We helpen u deskundig én snel. Neem contact met ons op als u ons wilt inschakelen om uw huis te kopen in Roosendaal.

Veel gestelde vragen.

De koop van een woning is bindend op het moment dat beide partijen – de koper en de verkoper – de koopovereenkomst hebben ondertekend. Zodra de koper een afschrift van de koopovereenkomst heeft ontvangen, gaat de wettelijke bedenktijd in. Na de bedenktijd is de koop definitief en bindend (tenzij ontbindende voorwaarden van toepassing zijn). Voor meer info, kijk op “schriftelijkheidsvereiste koopovereenkomst”.

Drie dagen bedenktijd betekent dat je als koper drie dagen de tijd hebt om nog af te zien van de koop, nadat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend en de koper een ondertekend exemplaar heeft ontvangen. Je hoeft als koper geen reden op te geven binnen deze bedenktijd. Eindigt de bedenktijd op of valt binnen de bedenktijd een zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag? Dan kan de bedenktijd langer dan drie dagen duren. 

  • Overdrachtsbelasting
  • Eventuele BTW bij nieuwbouw
  • Notariskosten m.b.t. het opstellen leveringsakte en inschrijven kadaster.

Een onderhandeling is officieel wanneer de verkoper expliciet aangeeft dat jullie in onderhandeling zijn of een tegenbod doet. Let in deze wel op “schriftelijkheidsvereiste koopovereenkomst”.

Een verkoper is niet verplicht om een onderhandeling aan te gaan als je een bod hebt gedaan voor de woning.

De verkoper is altijd leidend tijdens het verkoopproces. De verkoper en / of makelaar mag altijd bezichtigingen plannen, een bod accepteren en met andere potentiële kopers onderhandelen. Dit mag pas niet meer als de verkoopovereenkomst door beide partijen is ondertekend.

De verkoper bepaalt aan wie hij de woning verkoopt en tegen welke prijs hij dat doet. Het bieden van de vraagprijs of meer is geen garantie voor een succesvolle aankoop. Dit is bepaald door de Hoge Raad.

In het biedlogboek staat ieder bod dat op een woning wordt gedaan. Dit boek kan ingezien worden door de verkoper zelf en alle kandidaten die zich aanbieden om de woning te kopen. Het biedlogboek is beschikbaar vanaf het moment dat de verkoop definitief is (alle ontbindende voorwaarden verstreken zijn).

De mededelingsplicht geldt voor de verkoper. De verkoper moet alle gebreken van de woning waar hij bekend mee is en /of die belangrijk zijn voor de aankoop, melden aan de koper. Dit wordt doorgaans gedaan door een standaard vragenlijst. Deze vragenlijst geeft echter geen garantie in deze. 

De onderzoeksplicht geldt voor de koper. De koper dient onderzoek te doen naar de bouwkundige staat en andere relevante zaken inzake de woning (o.a. de bestemming, etc.) om eventuele (verborgen) gebreken en andere relevante zaken vast te stellen.

Recensies waar we trots op zijn.

Dhr. Haast
Lees verder
Het was prettig samen werken met heel het team van makelaardij Ludo van der Eijken van de eerste afspraak tot dat ons huis verkocht was. We zijn altijd prima op de hoogte gehouden van al de stappen. Het zijn mensen die snel schakelen eerlijk en zijn zeer betrouwbaar zijn en vooral de jarenlange ervaring en deskundigheid van het team merk je gedurende de verkoop. Hebben ons huis zeer snel verkocht en wij raden deze makelaardij zeker van harte aan. Namens Piet en Wilma willen wij heel het team van Ludo van der Eijken bedanken en wensen we jullie vooral in deze tijd een goede gezondheid toe.
Dhr. van Loon
Lees verder
Het contact met de makelaar liep prima We werden altijd goed op de hoogte gehouden We hebben met hun al meer zaken gedaan Vandaar dat de keuze wederom op hun gevallen was
Een funda gebruiker
Lees verder
Ludo van der Eijken en zijn team heeft in de afgelopen 20 jaar ons derde huis verkocht. Deze keer was het zelfs erg snel; binnen 10 dagen! We zijn erg tevreden over de deskundigheid, het klantgerichte contact en de professionele en moderne manier van werken met behulp van onder andere social media.
Mevr. Renne
Lees verder
Ik had geen verwachtingen. Ik moest een huis verkopen uit een erfenis. Ik heb in een vroeg stadium de makelaar benaderd en deze was open, eerlijk en geduldig. Alles is prima verlopen
Dhr. van Beuzekom
Lees verder
Echte professional, terzake kundig, realistisch en kent de markt bijzonder goed. Bovendien zeer prettig in de omgang. Mbt verkoop van onze woning, ons oa van de nodige tips voorzien om woning zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. En op een creatieve manier gebruik makend van alle mogelijkheden ( social media) om ons huis onder de aandacht te krijgen van potentiële kopers
Dhr. van Ginderen
Lees verder
Super tevreden. Zowel over de aankoop van de nieuwe woning, als de verkoop van onze eigen woning. Vlot handelen, vriendelijk, informatief, en deskundig. Erg tevreden. Een dikke 10 voor Ludo en zijn team.
Vorige
Volgende

Wilt u een huis kopen?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.