Een huis kopen in Roosendaal.

Een huis kopen kan voor u ingewikkeld zijn, want waar moet u beginnen? Als u een huis gaat kopen, kunt u daarom het best contact opnemen met Van der Eijken Makelaardij. U bespaart daarmee namelijk een hoop tijd en wij beperken de risico’s, teleurstelling en onzekerheid tot een absoluut minimum. Bij ons vindt u altijd de meest recente huizen die te koop staan; wij zijn immers uitstekend op de hoogte van het aanbod, de marktsituatie en de ontwikkelingen in de regio. Als u op zoek bent naar het ideale huis dat te koop staat en helemaal bij u past, dan zorgen wij ervoor dat u deze gaat vinden. Zo wordt een huis kopen een stuk makkelijker en leuker!

Continue bijscholing via
NVM, NRVT en Vastgoedcert

Flexibel en
professioneel

Van eerste advies tot
notarieel transport

Volledige ontzorging bij
de koop van uw huis

Een huis kopen in Roosendaal en omgeving.

Hoe gaat Van der Eijken Makelaardij te werk?

Wij helpen u graag met de zoektocht naar en het kopen van uw droomhuis. Dankzij  onze jarenlange ervaring en routine kunnen wij u goed adviseren over de waarde van de woning. Daarnaast adviseren en begeleiden we u graag op een persoonlijke wijze en ontzorgen wij u volledig tijdens het koop traject van uw nieuwe thuis, zodat u kunt genieten van dit unieke moment in uw leven.

Als u vragen heeft tijdens uw zoektocht of tijdens het kopen van een huis, kunt u daarnaast altijd bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van de stand en gang van zaken. Dat is wel zo prettig als het bijvoorbeeld gaat om het huidige woningaanbod van koopwoningen. Zo bespaart u heel wat tijd en moeite en kunt u gewoon door met uw dagelijks leven, terwijl wij alle rompslomp eromheen voor u regelen!

Uw droomhuis in regio Roosendaal kopen.

Wij helpen u graag!

Heeft u een woning gevonden die te koop staat en heeft u interesse? Dan regelen wij natuurlijk een bezichtiging voor u. Een aankoopopdracht gaat dan ook altijd in nauw overleg met u. We bereiden u goed voor en zorgen ervoor dat u alles over het huis weet, zodat u een goede keuze kunt maken.

Als u besluit het huis te kopen, dan regelen we dit natuurlijk ook samen met u. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen wensen heeft, daarom stellen wij ons altijd flexibel op en denken we met u mee; iets dat erg belangrijk is bij het kiezen en kopen van een nieuw huis. Heeft u in interesse of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Oordeel zelf hoe de kennismaking u bevalt; wij zullen altijd zorgen voor een positief resultaat.

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.