Van der Eijken Makelaardij

Ons makelaarskantoor is al bijna 40 jaar een begrip in Roosendaal en omgeving als het om wonen gaat. De jarenlange brede ervaring en de constante bijscholing als NVM kantoor staan garant voor deskundige en professionele advisering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een persoonlijke dienstverlening op basis van de oude principes ‘een man een man, een woord een woord’ en ‘geen woorden maar daden’.

Een begrip
in Roosendaal

Verstand van
de regio

Geen woorden,
maar daden

Een man een man,
een woord een woord

Verstand van vooruitgang.

Van der Eijken Makelaardij gaat met de tijd mee

Wij zitten nooit stil! Wij blijven continu zoeken naar nieuwe, moderne kanalen en technieken om ons aanbod zo breed mogelijk te kunnen tonen en zodoende onze klanten maximale exposure te kunnen bieden.

Zo hebben wij ons social media netwerk uitgebouwd tot één van de meest uitgebreide en meest actieve van Nederland in de makelaardij. Overtuig uzelf en bezoek (en like) onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.

Teamwork makes the dream work.

Aangenaam!

Ons dynamische team bestaat uit 4 gedreven medewerkers waarbij Ludo en Roxanne u graag buiten ‘in het veld’ begroeten, wetende dat op ons kantoor in de Molenstraat de zaken in goede handen zijn van onze binnendienst medewerkers Nancy en Kim. Alles bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij en persoonlijke dienstverlening!

De werkwijze van ons team is bijzonder te noemen: al onze medewerkers zijn van alle lopende zaken op de hoogte. Het maakt niet uit wie u aan de telefoon krijgt, wij kunnen u altijd gedegen te woord staan.

Wij maken graag nader kennis met u om in een vrijblijvend gesprek te kijken of wij ook u wellicht van dienst kunnen zijn!

#graagtotuwdienst

Kom als allereerste alles te weten over ons nieuwe aanbod. Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram.