Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Sint-Willebrord

Zou u graag in Sint-Willebrord gaan wonen en wilt u er wellicht zelfs een huis kopen? De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Het is een prettig dorp om in te wonen. Wanneer u op huizenjacht gaat in Sint-Willebrord, is het altijd handig om wat extra informatie te hebben over het dorp. Hoe staat het er met de woningprijzen bijvoorbeeld en is het relatief makkelijk om een huis te kopen in Sint-Willebrord? Wij vertellen u er graag meer over!

Een huis kopen in Sint-Willebrord: de cijfers

Sint-Willebrord valt onder de gemeente Rucphen en heeft ongeveer 9000 inwoners. Zoals in de rest van Nederland het geval is, stijgen ook de huizenprijzen in Sint-Willebrord. Gemiddeld kost een huis in Sint-Willebrord nu ongeveer 403.266 euro. Natuurlijk is dat maar net afhankelijk van wat voor woning u koopt. In Sint-Willebrord vindt u voornamelijk eengezinswoningen en bungalows, Maar ook villa’s, maisonnettes en galerijflats vindt u er veel. Voor ieder wat wils dus! Zowel starterswoningen als woningen in het midden- en hoogsegment zijn prima te vinden in Sint-Willebrord. 

Wonen in Sint-Willebrord

In Sint-Willebrord is het prachtig wonen. Veel verschillende bezienswaardigheden zorgen ervoor dat Sint-Willebrord een dorps karakter heeft met veel geschiedenis. Een van de hoogtepunten is zeker de Sint-Willibrorduskerk en het bijbehorende Processiepark. Ook de Lourdesgrot is een bijzondere bezienswaardigheid. De omgeving van Sint-Willebrord is redelijk dicht bebouwd, met Sprundel, Rucphen en Hoeven als omliggende dorpen. Toch is er ook zeker wat natuur in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in de buurt van Bosschenhoofd in het Pagnevaartbos. 

Uw huis in Sint-Willebrord verkopen: kies de juiste makelaar

Heeft u een huis in Sint-Willebrord en wilt u ergens anders, al dan niet binnen het dorp, gaan wonen? Wanneer u uw huis in Sint-Willebrord wilt verkopen, moet u met een aantal zaken rekening houden. Gemiddeld duurt het zo’n 62 dagen voordat een huis in Sint-Willebrord verkocht wordt, maar met de juiste makelaar kan dit zeker versneld worden.

Van der Eijken Makelaardij: uw makelaar in Sint-Willebrord

Van der Eijken Makelaardij is een makelaar die u uitstekend kan helpen bij het verkopen van uw huis in Sint-Willebrord. Wij kennen alle kneepjes van het vak en weten precies hoe we dit in deze omgeving moeten aanpakken. Maar ook wanneer u juist een huis wil kopen in dit dorp, kunt u bij ons terecht!