Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Sint-Willebrord

Zou u graag in Sint-Willebrord gaan wonen en wilt u er wellicht zelfs een huis kopen? De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Het is een prettig dorp om in te wonen. Wanneer u op huizenjacht gaat in Sint-Willebrord, is het altijd handig om wat extra informatie te hebben over het dorp. Hoe staat het er met de woningprijzen bijvoorbeeld en is het relatief makkelijk om een huis te kopen in Sint-Willebrord? Is het nodig om een taxateur in Sint-Willebrord in te schakelen? Wij vertellen u er graag meer over!

Een huis kopen of verkopen met een makelaar in Sint-Willebrord: de cijfers

Sint-Willebrord is een klein dorp in West-Brabant en valt onder de gemeente Rucphen; u vindt hier voornamelijk eengezinswoningen en bungalows, maar ook villa’s, maisonnettes en galerijflats vindt u er veel. Voor ieder wat wils dus! Zowel starterswoningen als woningen in het midden- en hoogsegment zijn prima te vinden in Sint-Willebrord. Van der Eijken Makelaardij is de ervaren makelaar in de regio van Sint-Willebrord die u helpt bij het vinden van uw droomwoning! Overweegt u om een huis te kopen of verkopen in Sint-Willebrord? Wij staan graag met raad en daad voor u klaar!

Uw huis kopen of verkopen in Sint-Willebrord: Makelaar van der Eijken staat voor u klaar

In Sint-Willebrord is het prachtig wonen. Veel verschillende bezienswaardigheden zorgen ervoor dat Sint-Willebrord een dorps karakter heeft met veel geschiedenis. Een van de hoogtepunten is zeker de Sint-Willibrorduskerk en het bijbehorende Processiepark. Ook de Lourdesgrot is een bijzondere bezienswaardigheid. De omgeving van Sint-Willebrord is redelijk dicht bebouwd, met Sprundel, Rucphen en Hoeven als omliggende dorpen. Toch is er ook zeker wat natuur in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in de buurt van Bosschenhoofd in het Pagnevaartbos. 

Uw huis verkopen in Sint-Willebrord: dat doe je met Makelaar van der Eijken!

Heeft u een huis in Sint-Willebrord en wilt u ergens anders, al dan niet binnen het dorp, gaan wonen? Wanneer u uw huis in Sint-Willebrord wilt verkopen, moet u met een aantal zaken rekening houden. Gemiddeld duurt het zo’n 62 dagen voordat een huis in Sint-Willebrord verkocht wordt, maar met Makelaar van der Eijken kan dit dankzij een goede lokale kennis en groot netwerk in de omliggende dorpen van Roosendaal zeker versneld worden. We hebben al menig maal woningen in deze regio verkocht aan klanten uit de Randstad.

Om de waarde van uw woning zo goed mogelijk te bepalen, kan het slim zijn om een taxateur in Sint-Willebrord in te schakelen. Deze kijkt, afhankelijk van uw wensen, naar allerlei zaken die te maken hebben met waardebepaling. De inhoud van het rapport kan gaan om de verkoop van de woning, om financiering voor een beoogde koopwoning, hypotheekverstrekkingen en meer. Wilt u een erkende en deskundige taxateur in Sint-Willebrord inschakelen? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Van der Eijken Makelaardij: uw makelaar in Sint-Willebrord

Van der Eijken Makelaardij is een makelaar in Sint-Willebrord die u uitstekend kan helpen bij het verkopen van uw huis in Sint-Willebrord. Wij kennen alle kneepjes van het vak en weten precies hoe we dit in deze omgeving moeten aanpakken. Maar ook wanneer u juist een huis wil kopen in dit dorp, kunt u bij ons terecht!