Nieuwbouw

Ook voor
nieuwbouw­projecten

NRVT / KEMA
gecertificeerd

Persoonlijk
en betrokken

Continue bijscholing via
NVM, NRVT en Vastgoedcert

Zoek in onze woningen

Een nieuwe duurzame buurt bloeit op in Roosendaal.

Project Beekkwartier Fase 2 A en 2 B te Roosendaal

Kom buurten tijdens een privérondleiding! Op de zaterdagen tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie, ter plaatse in het verkoopcentrum op de locatie aan de Zwaaikom. U bent van harte welkom!

Tevens kunt u dan de schitterende locatie ervaren/proeven en er is altijd een makelaar aanwezig, zodat wij u nadere informatie kunnen geven.

Stadsoevers

Na de succesvolle realisatie van de Douanier, de Wipwei, de Kademeester en de verkoop van fase 1 van Beekkwartier, is Stadsoevers klaar voor de volgende fase. Met trots introduceren we de prachtige tweede fase van Beekkwartier, een ware parel in het hart van Roosendaal. In fase 2 van Beekkwartier bieden wij u de kans om deel uit te maken van een bijzondere gemeenschap, met duurzame nieuwbouwwoningen die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Wat kunt u verwachten in deze tweede fase?

Fase 2 bestaat uit:
Fase 2A: reeds (bijna) alle woningen verkocht. Parkwoning M102 is nog beschikbaar.
Fase 2B: met trots introduceren we deze prachtige fase 2b van Beekkwartier, een ware parel in het hart van Roosendaal met 4 Parkwoningen en 6 Beekwoningen.

Alle Laanwoningen zijn inmiddels verkocht.

De Beekwoningen (oppervlakte ca. 118-138m²) liggen aan de groene beekarmen die weer uitkomen in het nieuwe park, hebben diepe tuinen (kaveloppervlaktes ca. 139-161m²), zijn riant en bieden het perfecte thuis voor uw gezin. Met een schitterende architectuur en ruimte voor al uw dromen, zullen deze woningen u verwelkomen met warmte en comfort. Koopsommen van € 458.000 tot € 497.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats op eigen terrein.

Fase 2A / M102:
Deze 2^1-kap villa is licht en ruim, met een prachtige uitstraling die past bij het groene en rustige karakter van Beekkwartier. Koopsom € 559.000 v.o.n. excl. parkeerplaats.

Fase 2B:
Als u op zoek bent naar nog meer ruimte en luxe, dan zijn de Parkwoningen (oppervlakte ca. 128-147m²) precies wat u zoekt. Deze 2^1-kap villa’s op grote kavels (ca. 214-275m²) zijn licht en ruim, met een prachtige uitstraling die past bij het groene en rustige karakter van Beekkwartier. Met een prachtige ligging aan het park! Koopsommen van € 539.000 tot € 599.000 v.o.n. excl. parkeerplaats.

Beekkwartier, verdere opzet van het plan

VANWEGE HET VERKOOPSUCCES NU IN VERKOOP BEEKKWARTIER FASE 2B
Terwijl de bouw van de eerste 102 woningen een feit is, nu echt de laatste kans een duurzame (energielabel A++ of A+++) en unieke woning (nagenoeg iedere gevel is anders) in nieuwbouwproject Beekkwartier fase 2b te bemachtigen!

BEEK- & PARKWONINGEN
De nieuwe stadswijk Stadsoevers is klaar voor de volgende fase. Met trots introduceren we de prachtige fase 2b van Beekkwartier, een ware parel in het hart van Roosendaal.

DROOMT U OOK VAN EEN UNIEKE WONING IN HET CENTRUM VAN ROOSENDAAL?

Grijp dan deze laatste kans om een nieuwbouwwoning in Beekkwartier te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een afspraak in het informatiecentrum of om uw nieuwe thuis te reserveren.

DE VERDERE OPZET VAN HET PLAN
Een van de meest opvallende kenmerken van Beekkwartier is de ruimtelijke opzet van het plan. Groen en water spelen hier de hoofdrol, waardoor u omringd wordt door de natuurlijke pracht van Stadsoevers. De autoluwe opzet van het gebied zorgt voor een rustige en veilige leefomgeving, waar kinderen vrij kunnen spelen en ontdekken.

De Noordlaan, een majestueuze bomenlaan die de omgeving een groen en statig karakter geeft, is de enige plek waar auto’s mogen komen, waardoor de wijk zelf een oase van rust is. Aan de overkant van de Noordlaan strekt zich de Zwaaikom uit, een prachtig watergebied dat zorgt voor een serene sfeer en mogelijkheden biedt voor ontspanning en recreatie. Het Scherpdeel wordt getransformeerd tot een adembenemend groen en waterrijk park, waar de Parkwoningen aan liggen. Hier kunt u genieten van het buitenleven in al zijn pracht. Tussen de Noordlaan Laanwoningen en het park vindt u de groene en waterrijke beekarmen, waar de Beekwoningen perfect zijn gesitueerd.

In het midden van Beekkwartier fase 2 wordt een parkeerhofje gerealiseerd, zodat auto’s aan het zicht worden onttrokken en tevens veel ruimte tussen de woonblokken ontstaat. Dit creëert niet alleen een opgeruimde aanblik, maar maakt ook dat de achtertuinen een oase van privacy zijn, waar u in alle rust kunt genieten.

De tweede fase kenmerkt zich wederom door een grote differentiatie en een grote individualiteit, wat tot uitdrukking komt in de breedte van de woningen, de verschillende gevelindelingen en de grote variatie in de afwerking van de gevels.

Kiezen voor een woning in de tweede fase is kiezen voor een unieke woning met de volgende kenmerken:

 • iedere woning ziet er van buiten anders uit en dat levert een gevarieerd straatbeeld en individuele herkenbaarheid op
 • diepe achtertuinen te bereiken via schuifpui of openslaande deuren
 • parkeren op eigen terrein of grenzend aan kavel
 • veel gebruik van glas in de gevels waardoor veel licht de woning binnentreedt
 • sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit
 • wonen aan de ecologische beek, direct contact met het groen en water voor de deur
 • NS-intercitystation en busstation op loopafstand

In Beekkwartier gaan we verder dan alleen wonen; we bouwen voor de toekomst. Onze woningen zijn gasloos en Bijna Energie Neutraal (BENG), wat betekent dat ze uiterst energie-efficiënt zijn en bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot. Dankzij innovatieve technologieën en zorgvuldig ontworpen constructies hebben onze woningen energielabel A++ of A+++, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke woningen behoren.

Uw Comfort, Onze Prioriteit

 • In Beekkwartier kunt u genieten van een ongekend niveau van comfort en luxe. Dit wordt mogelijk gemaakt door:
 • Zeer Goede Isolatie en Triple Beglazing: Onze woningen zijn ontworpen met de hoogste normen voor isolatie, zodat u zich het hele jaar door comfortabel voelt, ongeacht het weer.
 • Verwarming met Restwarmte via Stadsverwarming met Boosterwarmtepomp: We maken gebruik van geavanceerde verwarmingstechnologie die de restwarmte benut, waardoor uw energieverbruik wordt geminimaliseerd en uw verwarmingskosten laag blijven.
 • Vloerverwarming in de Gehele Woning: Ervaar de luxe van warme voeten in de winter en een aangenaam klimaat in huis, dankzij de vloerverwarming.
 • Minimaal 4 PV-panelen: Wij investeren in zonne-energie, waardoor u kunt profiteren van groene stroom en besparen op uw energierekening.
 • Balansventilatie met Warmteterugwinning: Geniet van schone en frisse lucht in huis zonder energie te verspillen, dankzij ons geavanceerde ventilatiesysteem.

Wist u dat de stookkosten van de reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers gemiddeld slechts €106,- per maand bedragen? In Beekkwartier kunt u genieten van dezelfde voordelen van betaalbaar wonen zonder in te leveren op comfort of duurzaamheid.

Disclaimer: De vermelde stookkosten zijn gebaseerd op reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers en kunnen variëren afhankelijk van uw persoonlijke gebruik.

We zijn verheugd om u te informeren dat voor de nieuwbouwwoningen in Beekkwartier de gerenommeerde Woningborg Garantie van toepassing is. Wat betekent dit voor u als toekomstige bewoner? Laten we de details even doornemen.
Woningborg Garantie, een naam die synoniem staat voor gemoedsrust en zekerheid, zorgt ervoor dat uw droomwoning altijd wordt afgebouwd, zelfs in het onwaarschijnlijke geval van een bouwerfaillissement. We begrijpen dat de aankoop van een nieuw huis een van de belangrijkste beslissingen in uw leven is, en daarom streven we naar niets minder dan de hoogste standaard van betrouwbaarheid.

Bovendien verzekert de Woningborg Garantie een correcte oplevering van uw woning, zodat u zonder zorgen uw intrek kunt nemen in uw nieuwe thuis. En dat is nog niet alles. Zodra de oplevering heeft plaatsgevonden, gaan de garantietermijnen in, zodat u kunt rekenen op de nodige ondersteuning en zorg voor uw woning op de lange termijn. Met de Woningborg Garantie, kunt u er zeker van zijn dat uw investering in uw nieuwe woning in goede handen is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over dit unieke nieuwbouwproject in Beekkwartier.

WELKOM IN STADSOEVERS het bruisende hart van Roosendaal!

Welkom bij Stadsoevers, een grootschalige, groene en waterrijke gebiedsontwikkeling die het centrum van Roosendaal verder uitbreidt in een levendige en moderne gemeenschap. We zijn verheugd om u te verwelkomen in deze bruisende nieuwe wijk, waar het leven op zijn best wordt gevierd. Neemt u eens een kijkje op de site van Stadsoevers. Hier zijn enkele highlights die u niet wilt missen:

WOON IN LUXE Met maar liefst 450 geplande nieuwbouwwoningen, waaronder de al snel uitverkochte 142 woningen in de projecten Douanier, Kademeester, Beekkwartier fase I en De Wipwei, vindt u hier zeker uw droomhuis. Onze nieuwste fase Beekkwartier, is nu in verkoop, dus dit is uw kans om deel uit te maken van iets bijzonders.

NATUUR OP Z’N BEST Stadsoevers is trots op meer dan 55.000 vierkante meter aan groen dat zal worden gerealiseerd. Het hele gebied is ontworpen als een speeldomein voor kinderen, zodat ze veilig kunnen verkennen en plezier kunnen maken te midden van de natuurlijke schoonheid.

GEMAK BINNEN HANDBEREIK Met slechts 3 fietsminuten naar het bruisende stadscentrum van Roosendaal, hebt u alle voorzieningen, winkels en restaurants binnen handbereik. Bovendien bevindt u zich op loopafstand van het NS-intercitystation en het busstation, wat zorgt voor naadloze verbindingen met de rest van Nederland.

WATERPARADIJS Stadsoevers is omringd door water, met maar liefst 1.125 meter aan wandelkades langs het schilderachtige water van de Vliet. U kunt ook genieten van de prachtige wandel- en fietsroute langs de Molenbeek, die zich uitstrekt over maar liefst 40 kilometer! Verken de waterwegen en geniet van rustgevende uitzichten op elk moment van de dag. Waar wacht u nog op? Beekkwartier biedt u een unieke kans om te genieten van een modern, groen en waterrijk leven in het hart van Roosendaal.

DE ZWAAIKOM een golvende waterplein waar gezelligheid en ontspanning samenkomen. Of je nu wilt genieten met je voeten bungelend in het water, smullen van heerlijke visgerechten in de gezellige horecazaken, of helemaal uit je dak gaan bij een concert of op de kermis, de Zwaaikom biedt het (straks) allemaal. Maar dat is niet alles. De Zwaaikom vloeit naadloos over in De Vliet, met een waterverbinding die je via De Dintel en het Volkerak naar de open zee brengt. Aan de overkant van De Vliet vind je het toekomstige Vlietpark, een oase van rust en ruimte voor ontspanning, evenementen en festivals. Hier is zelfs een urban sport- en speelpark, waar jong en oud hun energie kunnen kwijtspelen.
Voor ouders met kinderen is Stadsoevers een droomlocatie. Op loopafstand vind je basisscholen zoals de Appel en de Blokwei, terwijl de middelbare scholen Norbertuscollege en Norbertus Gertrudis net achter het station liggen. En voor wie verder wil studeren, ligt de Associate Degrees Academie op slechts 5 minuten fietsen. Het CIOS (MBO) is te vinden in het naastgelegen stadion, en Curio (MBO) bevindt zich pal tegenover ons plan.

Stadsoevers is de plek waar wonen, werken en genieten naadloos samenkomen. Een plek waar het bruisende stadsleven en de rust van de natuur hand in hand gaan. Dus waar wacht u nog op? Ontdek Stadsoevers en maak deel uit van deze levendige, toekomstgerichte gemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan een bezoek aan deze unieke locatie. Stadsoevers, jouw thuis in het hart van Roosendaal!

Vanuit Stadsoevers kunt u een heerlijk rondje Roosendaal maken. Van de start in het Vlietpark naar de foyer van het Stationsplein, gevolgd door de tuin van Mariadal, naar de horeca en winkels van de Oude en Nieuwe Markt terug naar het Kadeplein en de Zwaaikom.

Type woningen

 • 6 riante eengezinswoningen
 • 118-138m2 woonoppervlakte
 • kavels van 139-161m2
 • woonkamer en keuken op de begane grond
 • 2 tot optioneel 4 slaapkamers
 • 15,5 meter diepe tuin aan de achterzijde
 • kindvriendelijke groene beekarmen aan de voorzijde
 • eigen parkeerplaats en berging
 • Energielabel A++ of A+++
 • optie uitbouw op de begane grond, uitbouw op de 2e verdieping en/of zolderindeling
 • 1 ruime en lichte 2^1-kap villa (fase 2A / M102)
 • 4 ruime en lichte 2^1-kap villa’s (fase 2B)
 • 128-147m2 woonoppervlakte
 • kavels van 207-275m2
 • woonkamer en keuken op de begane grond
 • 3 tot 4 slaapkamers
 • tot 13m diepe tuin aan de achterzijde
 • prachtig zicht op het waterrijke park aan de voorzijde
 • eigen parkeerplaats en berging
 • Energielabel A++
 • Alle Laanwoningen zijn inmiddels verkocht

Verkoop

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij, Atta Makelaars en Van der Eijken Makelaardij.

Beekkwartier is een project van:

Meesterlijk wonen aan de Roosendaalse Kade.

Kademeester Roosendaal

100% VERKOCHT

Transformatie van het voormalige Essent-gebouw

Groen en stedelijk wonen

Kademeester biedt een heerlijke setting om je te te onthaasten, mensen te ontmoeten en jezelf volledig te ontspannen. Kies voor een gelijkvloers appartement met een privé terras aan de groene stadse binnentuin, geniet van het uitzicht over de ontwakende stad in een appartement op de 1e of 2e etage of kies voor een luxe penthouse met een privé terras op de daktuin. Beleef het ultieme comfort en geniet van het karakteristieke pand aan de Kade in Roosendaal.

Een bijzondere plek

Het gebouw is van de bekende Roosendaalse architect Jacques Hurks en gebouwd tussen 1956 en 1959. Een gebouw voor stedelijk georiënteerde bewoners. De woningen aan de voorkant van het gebouw hebben zicht op het levendige Kadeplein. De woningen aan de zij- en achterkant genieten van zicht op het water.

Kademeester is een project van:
Naast transformatie is er ook ruimte voor nieuwbouw

Wij nemen graag contact met u op!

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.