Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Hoeven

Denkt u erover om een huis te kopen of verkopen in Hoeven? Het is daar heerlijk wonen, en wij kunnen het weten. Wij hebben namelijk al meer dan 35 jaar ervaring in het kopen en verkopen als makelaar in en om Hoeven. In dit artikel leest u meer over de huizenmarkt van Hoeven, wat voor woningen er staan en hoe het is om er te wonen. Wilt u juist uw huis in Hoeven verkopen? Lees dan ook verder! 

Wat u moet weten over het kopen en verkopen van uw huis in Hoeven.

Ook in Hoeven stijgen de huizenprijzen, net als in West-Brabant en de rest van Nederland. Er is schaarste, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is om een huis te kopen in Hoeven! De gemiddelde vraagprijs van een woning in Hoeven is momenteel ongeveer 528.482 euro. Dat komt doordat er in Hoeven veel woningen te vinden zijn in het hogere segment en er wat minder woningen in het middensegment en starterswoningen beschikbaar zijn. Maar dat betekent natuurlijk niet dat deze niet te vinden zijn! De meest voorkomende woningen in Hoeven zijn eengezinswoningen, gevolgd door bungalows en villa’s. In Hoeven wonen ongeveer 6900 mensen en het is onderdeel van de gemeente Halderberge. Met andere woorden: een leuke plaats om te wonen. Jouw droomhuis in Hoeven koop je bij Makelaar van der Eijken!

Een huis kopen in Hoeven: wat is er allemaal te doen? 

Als u zelf niet uit Hoeven komt maar er wel graag een huis zou willen kopen, wilt u misschien ook wel weten wat er eigenlijk allemaal te doen is. Wanneer u in Hoeven woont, geniet u optimaal van het dorpsleven terwijl u ook snel in commerciële centra van bijvoorbeeld Etten-Leur en Roosendaal bent. Hoeven is een dorp vol karakter wat u bijvoorbeeld terugziet in bezienswaardigheden zoals de Jan de Doperkerk en de windmolen De Toekomst. Ook heeft heel veel karakteristieke en oude huizen. Houdt u van natuur, dan kunt u uw hart ophalen in Hoeven. Wandel door het Pagnevaartbos of de Hoevense Beemden. Of ga met de kinderen naar waterspeelpark Splesj op een warme zomerdag. Natuurlijk vinden er ook leuke evenementen plaats in dit gezellige dorp, wat tijdens carnaval Peejenland heet. Ga een avondje feesten tijdens de Nacht van Oranje Hoeven of ga gezellig naar de braderie. Genoeg voordelen om een huis te kopen in Hoeven bij Makelaar van der Eijken!

Uw huis kopen of verkopen: onze makelaar in Hoeven helpt u!

Wilt u uw huis in Hoeven juist verkopen? Misschien wilt u ergens anders in Hoeven gaan wonen of in een andere stad gaan wonen. De gemiddelde verkooptijd van huizen in Hoeven is 51 dagen, maar dat hoeft natuurlijk niets te zeggen over uw huis. Uw huis verkopen doet u met Makelaar van de Eijken!

Van der Eijken Makelaardij: uw makelaar in Hoeven voor het kopen en verkopen van uw woning

Wilt u dus graag een huis kopen of verkopen in Hoeven? Er zijn heel wat zaken waar u rekening mee moet houden, maar Van der Eijken Makelaardij helpt u daar graag bij. Met alle kennis en ervaring in deze regio helpen wij u als gespecialiseerd makelaar graag met het kopen of verkopen van uw huis in Hoeven. Uw huis kopen of verkopen doet u vandaag nog bij Makerlaar van der Eijken!