Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Rucphen

Bent u van plan om een huis te kopen of verkopen in Rucphen? In Rucphen wonen, dat is een hele goede keuze. Rucphen is een redelijk groot dorp, waar u echt nog het dorpsgevoel terugvindt. En dat terwijl u zo in het commerciële centrum van Roosendaal bent. Wanneer u graag een huis wil kopen in Rucphen, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen van de huizenmarkt in deze regio en dat u weet waar u op moet letten. Hetzelfde geldt voor wanneer u graag uw huis in Rucphen wil verkopen. Als makelaar in Rucphen met meer dan 35 jaar ervaring in de omgeving, weten wij alles over deze regio te vertellen.

Gespecialiseerde makelaar voor de huizenmarkt in Rucphen

In Rucphen wonen ongeveer 22.000 mensen en de gemiddelde vraagprijs van woningen is nu ongeveer 498.679 euro. Dat betekent natuurlijk niet dat uw droomhuis ook deze prijs zal zijn; het is maar net wat voor huis u graag zou willen. De meeste woningen in Rucphen zijn eengezinswoningen, maar u vindt er ook bungalows, portiek- en galerijflats en natuurlijk staan er ook wat villa’s in Rucphen. Zo is er in dit prachtige dorp voor ieder wat wils te vinden. Er staan staan over het algemeen ook voldoende woningen te koop in Rucphen en omgeving. Genoeg voordelen om een huis te kopen in Rucphen. 

Waarom een huis kopen of verkopen in Rucphen?

In Rucphen is het heerlijk wonen omdat u er alles heeft wat u nodig hebt. Voorzieningen, natuurlijk, bezienswaardigheden en steden in de buurt terwijl u toch geniet van een dorpsgevoel. Houdt u ervan om te wandelen of te fietsen, dan kunt u dat bij uitstek doen in de Rucphense Bossen en de Rucphense Heide. Of geniet op een zondagmiddag van de Heemtuin Rucphen. Daarnaast is het dorp gevormd om de Martinuskerk en de Kapel Onze-Lieve-Vrouw van de Berg Carmel, twee prachtige oude bouwwerken. Wilt u graag een huis kopen in Rucphen, dan is het verstandig om Van der Eijken Makelaardij in te schakelen als uw makelaar in Rucphen! Zo vindt u er een huis wat aan al uw wensen voldoet. Ook voor de verkoop van uw huis in Rucphen zijn wij de juiste partij voor u. Wij zijn dé expert in deze omgeving!

Uw huis in Rucphen kopen of verkopen met Van der Eijken Makelaardij als makelaar

Wilt u juist uw huis in Rucphen verkopen, dan is het belangrijk dat u een makelaar in Rucphen inschakelt die verstand van de regio heeft en veel ervaring heeft. Gemiddeld duurt het zo’n 48 dagen voordat een woning in Rucphen wordt verkocht, maar met Van der Eijken Makelaardij als uw makelaar in Rucphen, zou dat zomaar eens een stuk sneller kunnen gaan. Wij helpen u graag verder met uw huis verkopen in Rucphen! Ben u op zoek naar een woning? Overweeg dan zeker om een huis te kopen in Rucphen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.