Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Wonen in Rucphen

Bent u van plan om een huis te kopen of verkopen in Rucphen? Het is een hele goede keuze om in dit dorp te wonen; u vindt hier echt het dorpsgevoel nog terug. En dat terwijl u zo in het commerciële centrum van Roosendaal bent!

Wanneer u graag een huis wil kopen in Rucphen, is het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen van de huizenmarkt in deze regio en dat u weet waar u op moet letten. Hetzelfde geldt  wanneer u graag uw huis in Rucphen wil verkopen. Als makelaar in Rucphen met meer dan 40 jaar ervaring in de omgeving, weten wij alles over deze regio te vertellen. Of u nu meer informatie wilt over koopwoningen in Ruchpen, uw huis verkopen of een het laten uitvoeren van een taxatie in Ruchpen – we staan voor u klaar.

Gespecialiseerde makelaar voor de huizenmarkt in Rucphen

Rucphen is een klein dorp nabij Roosendaal; de gemiddelde vraagprijs voor een huis fluctueert, afhankelijk van de markt. De meeste woningen in Rucphen zijn eengezinswoningen, maar u vindt er ook bungalows, portiek- en galerijflats en natuurlijk staan er ook wat villa’s in Rucphen. Zo is er in dit prachtige dorp voor ieder wat wils te vinden. Er staan staan over het algemeen ook voldoende woningen te koop in Rucphen en omgeving. Genoeg voordelen om een huis te kopen in Rucphen. 

Waarom een huis kopen of verkopen in Rucphen?

In Rucphen is het heerlijk wonen omdat u er alles heeft wat u nodig hebt. Voorzieningen, natuurlijk, bezienswaardigheden en steden in de buurt terwijl u toch geniet van een dorpsgevoel. Houdt u ervan om te wandelen of te fietsen, dan kunt u dat bij uitstek doen in de Rucphense Bossen en de Rucphense Heide. Of geniet op een zondagmiddag van de Heemtuin Rucphen. Daarnaast is het dorp gevormd om de Martinuskerk en de Kapel Onze-Lieve-Vrouw van de Berg Carmel, twee prachtige oude bouwwerken. Wilt u graag een huis kopen in Rucphen, dan is het verstandig om Van der Eijken Makelaardij in te schakelen als uw makelaar in Rucphen! Zo vindt u er een huis wat aan al uw wensen voldoet. Ook voor de verkoop van uw huis in Rucphen zijn wij de juiste partij voor u. Wij zijn dé expert in deze omgeving!

Uw huis te koop zetten in Rucphen: schakel een taxateur in Ruchpen in

Als u uw huis te koop wilt zetten in Rucphen, dan is het belangrijk te weten wat uw huis precies waard is. Dit kunt u doen door een taxateur in Rucphen in te schakelen. Van der Eijken Makelaardij is erkend taxateur in Rucphen van het NVM en kan u hier goed bij helpen. Dankzij een taxatierapport, weet u precies voor wel bedrag u uw huis te koop kunt zetten in Rucphen en zit u nooit te laag. Dat is wel zo prettig!Ook als u op zoek bent naar een koopwoning, kan een taxateur in Rucphen u van dienst zijn. 

Onze taxateur in Rucphen helpt u snel en altijd voor een scherp tarief, of u nu op zoek bent naar een koophuis in Rucphen of uw huis te koop wilt zetten. Neemt u gerust contact met ons op voor een taxatie en dan helpen we u verder.

Uw huis in Rucphen kopen of verkopen met Van der Eijken Makelaardij als makelaar

Wilt u uw huis in Rucphen verkopen, dan is het belangrijk dat u een makelaar in Rucphen inschakelt die verstand van de regio heeft en veel ervaring heeft. Gemiddeld duurt het zo’n 48 dagen voordat een woning in Rucphen wordt verkocht, maar met Van der Eijken Makelaardij als uw makelaar in Rucphen, zou dat zomaar eens een stuk sneller kunnen gaan. We hebben een goede kennis van de omgeving en een breed netwerk in Roosendaal en omliggende dorpen. Reeds hebben we al vele malen woningen verkocht in de regio aan klanten uit de Randstad. Wij helpen u daarom graag verder met uw huis verkopen in Rucphen! 

Bent u op zoek naar koopwoningen in de omgeving van Rucphen? Overweeg dan zeker om een huis te kopen in Rucphen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze makelaars staan tot uw dienst om uw koophuis in Ruchpen te realiseren of uw huis te koop te zetten in Ruchpen. Ook als u op zoek bent naar een erkende taxateur in de buurt van Rucphen staan we voor u klaar!