Een huis kopen in Roosendaal.

Een huis kopen kan voor u ingewikkeld zijn, want waar moet u beginnen? Als u een huis gaat kopen, kunt u daarom het best contact opnemen met Van der Eijken Makelaardij. U bespaart daarmee namelijk een hoop tijd en wij beperken de risico’s, teleurstelling en onzekerheid tot een absoluut minimum. Bij ons vindt u altijd de meest recente huizen die te koop staan; wij zijn immers uitstekend op de hoogte van het aanbod, de marktsituatie en de ontwikkelingen in de regio. Als u op zoek bent naar het ideale huis dat te koop staat en helemaal bij u past, dan zorgen wij ervoor dat u deze gaat vinden. Zo wordt een huis kopen een stuk makkelijker en leuker!

Continue bijscholing via
NVM, NRVT en Vastgoedcert

Flexibel en
professioneel

Van eerste advies tot
notarieel transport

Volledige ontzorging bij
de koop van uw huis

Een huis kopen in Roosendaal en omgeving.

Hoe gaat Van der Eijken Makelaardij te werk?

Wij helpen u graag met de zoektocht naar en het kopen van uw droomhuis. Dankzij  onze jarenlange ervaring en routine kunnen wij u goed adviseren over de waarde van de woning. Daarnaast adviseren en begeleiden we u graag op een persoonlijke wijze en ontzorgen wij u volledig tijdens het koop traject van uw nieuwe thuis, zodat u kunt genieten van dit unieke moment in uw leven.

Als u vragen heeft tijdens uw zoektocht of tijdens het kopen van een huis, kunt u daarnaast altijd bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van de stand en gang van zaken. Dat is wel zo prettig als het bijvoorbeeld gaat om het huidige woningaanbod van koopwoningen. Zo bespaart u heel wat tijd en moeite en kunt u gewoon door met uw dagelijks leven, terwijl wij alle rompslomp eromheen voor u regelen!

Uw droomhuis in regio Roosendaal kopen.

Uw huis te koop zetten in Roosendaal? Wij helpen u graag!

Heeft u een woning gevonden die te koop staat en heeft u interesse? Dan regelen wij natuurlijk een bezichtiging voor u. Een aankoopopdracht gaat dan ook altijd in nauw overleg met u. We bereiden u goed voor en zorgen ervoor dat u alles over het huis weet, zodat u een goede keuze kunt maken.

Als u besluit het huis te kopen, dan regelen we dit natuurlijk ook samen met u. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen wensen heeft, daarom stellen wij ons altijd flexibel op en denken we met u mee; iets dat erg belangrijk is bij het kiezen en kopen van een nieuw huis.
Ook wanneer u uw woning te koop wilt zetten in Roosendaal kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw huis te koop wilt zetten in Roosendaal helpen wij u graag bij het verkopen van uw woning. Heeft u in interesse of wilt u graag meer informatie over huizen in Roosendaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Oordeel zelf hoe de kennismaking u bevalt; wij zullen altijd zorgen voor een positief resultaat.

Een koophuis in Roosendaal: waarom in deze stad wonen?

Wie wil er nu niet in een bruisende stad wonen, dichtbij de rust van de natuur? Een koophuis in Roosendaal biedt u precies deze luxe.

In de stad is er altijd wel wat te beleven. Of u nu graag uitgaat, met regelmaat het theater of de bioscoop bezoekt, graag winkelt of host en klost met Carnaval, in Roosendaal kunt u alles doen. Bovendien is het in de huidige markt rendabel om een huis te kopen in Roosendaal. Met een gemiddelde prijs van  334.669 euro (2023), liggen de huizen gunstig in de markt.

Het is niet alleen maar levendig in Roosendaal. U kunt er ook genoeg rust vinden. In de nabijgelegen dorpen zoals Wouw en Rucphen kunt u wandelen en genieten van het bos. Ook bent u dichtbij kleinere steden zoals Bergen op Zoom en Etten-Leur – een hele andere omgeving, en dat naast de deur! 
Een koophuis in Roosendaal is verder een goede zet als u een gezin, een gezin wilt stichten of wilt uitbreiden. Er zijn genoeg scholen en kindvriendelijke plaatsen te vinden in deze stad.

Bent u overtuigd om een huis te kopen in Roosendaal? Laat Van der Eijken Makelaardij u helpen om het koophuis in Roosendaal dat perfect bij u past te verkrijgen. We helpen u deskundig én snel. Neem contact met ons op als u ons wilt inschakelen om uw huis te kopen in Roosendaal.

 

Recensies waar we trots op zijn.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop)
Ranonkelstraat 40
Lees verder
Ludo van der Eijken is een erg kundige makelaar met veel lokale marktkennis. De communicatie verliep heel prettig. Ludo is goed bereikbaar en houdt zich aan gemaakte afspraken. Met zijn jarenlange ervaring kon hij ons uitstekend adviseren; hij heeft ons hiermee veel werk uit handen genomen. Zo wordt het kopen van een woning een stuk eenvoudiger! Ik kan daarom iedereen die op zoek is naar een woning in de regio Roosendaal adviseren om Ludo van der Eijken in te schakelen als aankoopmakelaar.
Amanda Owen (gerichte aankoop)
Roosendaalseweg 64
Lees verder
Ludo and his team have been excellent to deal with, hence certainly recommend. I had already found a house of interest, however, given the heated market, my lack of Dutch property valuations, contracts and legalities (given I relocated from the UK just 6-months ago), I enlisted the services of Van der Eiken. Ludo attended the viewing with me, and at short notice, arriving having done his homework on local sales/selling prices in the area. Also a registered appraiser, this proved to be highly useful given a 1 bid offer process. I've continued to be kept updated via telephone and email communications, answering any questions I had promptly, plus a thorough explanation of the Purchase Agreement (very helpful being a First time buyer + expat). If I were buying again in the area, I would again enlist Ludo to support my purchase as it has been a positive experience thus far (We still have the inspection and notary signing to take-place in August - I can update this review fully then). Great service - Thank you Ludo & team!
Previous
Next

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.