Uw makelaar in Oud Gastel!

Bent u op zoek naar een nieuw huis in Oud Gastel of wilt u juist uw huis verkopen? Van der Eijken Makelaardij is dé makelaar in Oud Gastel en omgeving. Wij weten precies wat er in de huizenmarkt in deze omgeving speelt en helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw huis.

Verstand van
Oud-Gastel

Ook voor
taxaties

Van advies
tot overdracht

Stille verkoop
mogelijk

Van der Eijken Makelaardij.

Een huis kopen in Oud Gastel

In Oud Gastel is het heerlijk wonen; een goede keuze om hier een huis te kopen dus. Dit gezellige Brabantse dorp is van alle faciliteiten voorzien en ligt dichtbij Roosendaal en Bergen op Zoom. U bent dus zo in de grote stad, terwijl u geniet van de rust en gemoedelijkheid van een dorp.

Het kan een uitdaging zijn om een huis te kopen in Oud Gastel, daarom is het slim om daar een makelaar voor in te schakelen. Een makelaar als Ludo van der Eijken, die uitstekend op de hoogte is van het aanbod, de marktsituatie en de ontwikkelingen in de regio Oud Gastel. Wij zorgen ervoor dat u het huis vindt dat aan al uw wensen en eisen voldoet.

Wij helpen u graag.

Uw huis in Oud Gastel verkopen

Gaat u verhuizen? Misschien naar een andere plaats, of binnen Oud Gastel? Wij helpen u graag bij het verkopen van uw huis. Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat u een makelaar heeft ingeschakeld die verstand van zaken heeft. Wij zorgen ervoor dat u uw huis in Oud Gastel zo snel mogelijk kunt verkopen!

Wij weten dat ieder huis en iedere verkoper weer anders is. Daarom bieden we altijd service op maat. We helpen u bij het bepalen van de juiste vraagprijs en zorgen voor de volledige presentatie en promotie van uw huis. We behartigen altijd uw belangen bij de verkoop van uw woning en we houden u altijd op de hoogte. We komen graag vrijblijvend langs voor een informatief gesprek over het verkopen van uw huis in Oud Gastel.

Een makelaar die uw belangen behartigt

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de zoektocht naar een nieuw huis in Oud Gastel of het verkopen van uw huis, maar ook voor taxatie en bijvoorbeeld de stille verkoop van uw huis. Dit alles doen we geheel in samenspraak met u; wij zijn de makelaar die uw belangen behartigt. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.