Roosendaal – Noordlaan 40 R ong

Koopprijs
€ 515.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2025
Soort
Portiekflat
Objecttype
Appartement
Kenmerk
Appartement
Soorten
Parkeerplaats, Geen garage
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

UNIEKE KANS: WONEN OP NIVEAU AAN DE OEVERS VAN DE STAD

Genieten van het Uitzicht aan de Oevers van de Stad –
In het bruisende nieuwbouwproject AquaVista in de nieuwe centrumwijk Stadsoevers in Roosendaal vindt u een combinatie van luxe, comfort en een waterrijke omgeving.

Voormeld bouwnummer 40 R is één van de 22 Kade- en Haven Appartementen in het schitterende nieuwbouwproject AquaVista. Binnen deze 22 appartementen is een ruime variatie wat betreft indeling en prijsniveau. Bij deze geven wij u met bouwnummer 40 R een algemene indruk. Schrijf u nu in via de website aquavista.nl, zodat u op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen en uitgenodigd wordt voor de start verkoop, waarbij u alle gedetailleerde informatie en juiste prijzen zult ontvangen over deze riante appartementen aan het water.

Kade- en Haven Appartementen
Geniet van het beste van beide werelden in onze riante water appartementen aan de kade en haven. Ontwaak met een adembenemend uitzicht op het water en laat je verwennen door de luxe van ruime interieurs en moderne voorzieningen.
Een warme en gastvrije omgeving waar je kunt thuiskomen en ontspannen na een lange dag. Geniet van een rustige avond op je balkon of een drankje aan de waterkant, er is altijd iets te beleven.

KENMERKEN
~Variërend van ca. 115 m² – 180 m²
~Minimaal twee slaapkamers
~Zonnig balkon op het zuiden
~Uitzicht over het water
~Privé parkeerplaats op de binnenplaats
~Inclusief inpandige berging
~Minimaal energielabel A++

DIVERS WONINGAANBOD
AquaVista biedt in totaal 50 appartementen, penthouses en woningen direct aan het water van de Vliet of het water van de haven en aan de groene en statige laan van Stadsoevers. Het project bestaat uit:
~22 Kade- en Haven Appartementen (oppervlaktes ca. 115 – 180m², balkons 12 – 21m²). Prijzen vanaf € 515.000,- v.o.n.
~16 Avenue Appartementen (oppervlaktes ca. 58 – 70m², terrassen 5 – 10m²). Prijzen vanaf € 269.000,- v.o.n.
~6 Penthouses (oppervlaktes ca. 129 – 204m², terrassen 18 – 76m²). Prijzen vanaf € 610.000,- v.o.n.
~6 Kade- en Laan Woningen (oppervlaktes ca. 135 – 150m², tuin 27 – 40m²). Prijzen vanaf € 415.000,- v.o.n.

Alle woningen zijn duurzaam, gasloos, Bijna Energie Neutraal (BENG) en hebben minimaal energielabel A++, vloerverwarming in de gehele woning en balansventilatie met warmteterugwinning.

GENIETEN AAN HET WATER
Wonen in AquaVista betekent wonen aan het water, waar stad en natuur samenkomen. De prachtige uitzichten over de Vliet en de haven van Roosendaal maken het wonen hier bijzonder aangenaam. Of u nu kiest voor een appartement, penthouse of woning, u geniet altijd van een hoge kwaliteit van leven en een prachtig uitzicht.

BRUISENDE OMGEVING
De directe omgeving van AquaVista biedt tal van faciliteiten:
~Gezellige Horeca en Fijne Terrasjes – Ideaal voor ontspanning en sociale momenten.
~Centrum en NS-Station op Loopafstand – Gemakkelijk toegang tot het hart van Roosendaal en uitstekende verbindingen met de rest van Nederland.
~Recreatiegebied De Stok en Designer Outlet Rosada op Fietsafstand – Voor ontspanning, sport en shopping dichtbij huis.

WELKOM IN STADSOEVERS het bruisende hart van Roosendaal!
AquaVista is onderdeel van de nieuwe stadswijk Stadsoevers, een grootschalige, groene en waterrijke gebiedsontwikkeling met maar liefst 450 geplande nieuwbouwwoningen. Hier zijn enkele highlights die u niet wilt missen:
~NATUUR OP Z’N BEST. Stadsoevers is trots op meer dan 55.000 vierkante meter aan groen dat zal worden gerealiseerd.
~WATERPARADIJS. Met maar liefst 1.125 meter aan wandelkades langs het water van de Vliet en de prachtige wandel- en fietsroute langs de Molenbeek.
~DE HAVEN. Een golvend waterplein waar gezelligheid en ontspanning samenkomen en naadloos overvloeit in De Vliet

BLIJF OP DE HOOGTE
Het project is momenteel in voorbereiding. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom AquaVista en als eerste geïnformeerd worden over de start van de verkoop? Schrijf u dan in via de projectwebsite: AquaVista.nl

Met AquaVista kiest u voor wonen op niveau, in een bruisende en waterrijke omgeving. Mis deze unieke kans niet en schrijf u vandaag nog in!

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven prijzen, maten en oppervlakten zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Definitieve maten en prijzen worden bekend gemaakt bij de officiële start verkoop. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees meer
Lees minder