Roosendaal – Noordlaan E97 ong

Koopprijs
€ 468.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2024
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Soorten
Geen garage
Perceel oppervlakte
153 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Beekwoning E97
Beekkwartier fase 2

Beekwoningen aan de Beekarmen
Twaalf ruimtelijke gezinswoningen van ca. 107 m2 tot 133 m2 met twee tot vier (optioneel) slaapkamers. In het midden van een speels straatje aan de armen van de beek en een eigen tuin aan de achterkant.

TREK JE LEKKER TERUG
In een Beekwoning geniet je van een ruime leefkeuken op de begane grond en een groen uitzicht over jouw eigen tuin vanuit de woonkamer. Op de eerste verdieping heb je twee heerlijk ruime slaapkamers voor het uitzoeken. In de badkamer hoef je niet te kiezen tussen een bad of een douche. Neem ze gewoon allebei. En er is zelfs de mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers te creëren op de tweede verdieping.

PLUK DE DAG
Langs de armen van de beek ontvouwen zich binnenkort twaalf praktische en ruimtelijke gezinswoningen. In het midden van het speelse straatje kronkelt de beek die de ecologische verbinding van het gebied in stand houdt. En dat is niet alleen goed voor de biodiversiteit maar biedt ook volop vermaak. Plant een stoeltje bij de voordeur en geniet van al het leven dat het water met zich mee brengt. Van kikkers tot reigers, ze voelen zich hier net zo thuis als jij.

KENMERKEN
– Gebruiksoppervlakte: circa 120 m2.
– Woonkamer met grote leefkeuken op de begane grond.
– Twee ruime slaapkamers.
– Privétuin op het noorden.
– Parkeerplaats op het parkeerhofje.
– Inclusief berging in de tuin.
– Optie: Twee extra slaapkamers op de tweede verdieping.
– Optie: Dakterras.
– Optie: Uitbouw op de begane grond.
– Optie: Uitbouw op de tweede verdieping.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden