Roosendaal – Noordlaan E97 ong

Koopprijs
€ 449.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2024
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Soorten
Geen garage
Perceel oppervlakte
154 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

NU IN PRIJS VERLAAGD!

TOT € 19.000,- KORTING*
(*t.o.v. de originele prijs)

Ook in deze gezellige decembermaand kan je komen buurten tijdens een privérondleiding! Je kan dan alvast de schitterende locatie ervaren/proeven… en wie weet vind je jouw droomwoning!
Op zaterdag (2, 9, 16, 23, 30 december, 6 en 13 januari) tussen 10.00 en 11.00 uur vrije inloop voor meer informatie, ter plaatse in het verkoopcentrum op de locatie aan de Zwaaikom.
Je bent van harte welkom!

Beekwoning E97

Beekwoningen aan de Beekarmen
De Beekwoningen zijn riant en bieden het perfecte thuis voor uw gezin. Met een schitterende architectuur en ruimte voor al uw dromen, zullen deze woningen u verwelkomen met warmte en comfort.

TREK JE LEKKER TERUG
In een Beekwoning geniet je van een ruime leefkeuken op de begane grond en een groen uitzicht over jouw eigen tuin vanuit de woonkamer. Op de eerste verdieping heb je twee heerlijk ruime slaapkamers voor het uitzoeken. In de badkamer hoef je niet te kiezen tussen een bad of een douche. Neem ze gewoon allebei. En er is zelfs de mogelijkheid om nog twee extra slaapkamers te creëren op de tweede verdieping.

PLUK DE DAG
Langs de armen van de beek ontvouwen zich binnenkort twaalf praktische en ruimtelijke gezinswoningen. In het midden van het speelse straatje kronkelt de beek die de ecologische verbinding van het gebied in stand houdt. En dat is niet alleen goed voor de biodiversiteit maar biedt ook volop vermaak. Plant een stoeltje bij de voordeur en geniet van al het leven dat het water met zich mee brengt. Van kikkers tot reigers, ze voelen zich hier net zo thuis als jij.

TYPE BEEKWONING
~120m2 woonoppervlakte
~kavel van 154m2
~woonkamer en keuken op de begane grond
~2 tot optioneel 4 slaapkamers
~15,5 meter diepe tuin aan de achterzijde
~kindvriendelijke groene beekarmen aan de voorzijde
~eigen parkeerplaats en berging
~Energielabel A++
~optie uitbouw op de begane grond, uitbouw op de 2e verdieping en/of zolderindeling

BIJNA ENERGIE NEUTRAAL (BENG) – EEN DUURZAME BELOFTE
In Beekkwartier gaan we verder dan alleen wonen; we bouwen voor de toekomst. Onze woningen zijn gasloos en Bijna Energie Neutraal (BENG), wat betekent dat ze uiterst energie-efficiënt zijn en bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot. Dankzij innovatieve technologieën en zorgvuldig ontworpen constructies hebben onze woningen energielabel A++ of A+++, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke woningen behoren.

Uw Comfort, Onze Prioriteit
In Beekkwartier kunt u genieten van een ongekend niveau van comfort en luxe. Dit wordt mogelijk gemaakt door:
~Zeer Goede Isolatie en Triple Beglazing: Onze woningen zijn ontworpen met de hoogste normen voor isolatie, zodat u zich het hele jaar door comfortabel voelt, ongeacht het weer.
~Verwarming met Restwarmte via Stadsverwarming met Boosterwarmtepomp: We maken gebruik van geavanceerde verwarmingstechnologie die de restwarmte benut, waardoor uw energieverbruik wordt geminimaliseerd en uw verwarmingskosten laag blijven.
~Vloerverwarming in de Gehele Woning: Ervaar de luxe van warme voeten in de winter en een aangenaam klimaat in huis, dankzij de vloerverwarming.
~Minimaal 4 PV-panelen: Wij investeren in zonne-energie, waardoor u kunt profiteren van groene stroom en besparen op uw energierekening.
~Balansventilatie met Warmteterugwinning: Geniet van schone en frisse lucht in huis zonder energie te verspillen, dankzij ons geavanceerde ventilatiesysteem.

Wist u dat de stookkosten van de reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers gemiddeld slechts €106,- per maand bedragen? In Beekkwartier kunt u genieten van dezelfde voordelen van betaalbaar wonen zonder in te leveren op comfort of duurzaamheid.
Disclaimer: De vermelde stookkosten zijn gebaseerd op reeds gerealiseerde woningen in de wijk Stadsoevers en kunnen variëren afhankelijk van uw persoonlijke gebruik.

Ontdek Beekkwartier – Uw Duurzame Thuis in Roosendaal!
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het duurzame wonen en om een bezichtiging in het informatiecentrum in te plannen. Wij staan voor u klaar om uw droom van duurzaam wonen werkelijkheid te maken. Welkom in Beekkwartier, waar uw toekomst begint.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij, Atta Makelaars en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden