Roosendaal – Noordlaan M104 ong

Koopprijs
€ 605.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2024
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten
Parkeerplaats, Geen garage
Perceel oppervlakte
254 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Parkwoning M104
Beekkwartier fase 2

Parkwoningen aan de Parkrand
Acht ruime en lichte 2-onder-een-kap woningen van ca. 128 m2 tot 147 m2 met drie of optioneel vier slaapkamers. Allemaal met uitzicht op het park aan de voorzijde en een privétuin aan de achterzijde.

HET BUITENGEVOEL NAAR BINNEN
Verscholen in het groen liggen langs de glooiing van het Beekdal acht ruime 2-onder-een-kap villa’s, prachtig gesitueerd met een vrij uitzicht aan de voorzijde. Grote raampartijen zorgen voor een zee van licht waardoor de grens tussen buiten en binnen vervaagt. Met een dakterras trakteer je jezelf helemaal op een grandioos uitzicht vanuit je slaapkamer. Wakker worden met het zachte gekabbel van stromend water en fluitende vogeltjes. En dat midden in de stad! Waar vind je dat nou nog meer?

EEN ZEE AAN RUIMTE
Door de speelse opzet ziet de indeling van de Parkwoningen er per blok net iets anders uit. Stap jij dadelijk binnen in deze ruime en lichte woonkamer met open keuken waar je je gasten optimaal kan vermaken? Welke je ook kiest, alle parkwoningen zijn heerlijk royaal opgezet voor een extra luxe gevoel. Ook hogerop in huis heb je een zee aan ruimte. Afhankelijk van de indeling vind je verdeeld over de verdiepingen drie of vier (slaap)kamers waarvan je er eenvoudig een omtovert tot werkruimte met bureau. Of creëer je liever een heuse speelkamer voor de kinderen waar ze lekker kunnen ravotten? Door de riante badkamer op de eerste verdieping ga je met de mogelijkheid van een bad, een douche én een dubbele wastafel in ieder geval ontspannen de drukke ochtendspits in. Handig!

KENMERKEN
– Gebruiksoppervlakte wonen: circa 140 m2.
– Vier slaapkamers.
– Schuifpui naar jouw privétuin.
– Prachtig uitzicht op de Parkrand.
– Parkeerplaats op het parkeerhofje.
– Inclusief berging in de tuin.
– Dakterras.

De opgegeven data voor start bouw en de oplevering van het project zijn op basis van de huidige vooruitzichten. Deze zijn echter vrijblijvend en kunnen nog wijzigen. Aan deze data kunnen geen rechten worden ontleend. Indien u vragen heeft over de huidige planning, mag u steeds met de makelaars contact opnemen voor nadere informatie.

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl, waar u de prijslijst en situatietekening kunt bekijken.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden