Roosendaal – Noordlaan M106 ong

Koopprijs
€ 539.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2024
Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten
Parkeerplaats
Perceel oppervlakte
275 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

VANWEGE HET VERKOOPSUCCES NU IN VERKOOP BEEKKWARTIER FASE 2B
Terwijl de bouw van de eerste 102 woningen een feit is, nu echt de laatste kans een duurzame (energielabel A++ of A+++) en unieke woning (nagenoeg iedere gevel is anders) in nieuwbouwproject Beekkwartier fase 2b te bemachtigen!

BEEK- & PARKWONINGEN
De nieuwe stadswijk Stadsoevers is klaar voor de volgende fase. Met trots introduceren we de prachtige fase 2b van Beekkwartier, een ware parel in het hart van Roosendaal. Wat kunt u verwachten in deze fase?

Parkwoning M106
Als u op zoek bent naar nog meer ruimte en luxe, dan is deze Parkwoning (oppervlakte ca. 128m²) precies wat u zoekt. Deze 2^1-kap villa op grote kavel (ca. 275m²) is licht en ruim, met een prachtige uitstraling die past bij het groene en rustige karakter van Beekkwartier. Met een prachtige ligging aan het park! Koopsom € 539.000,- v.o.n. excl. parkeerplaats.

Totaal zijn er 6 BEEKWONINGEN en 4 PARKWONINGEN in fase 2B. Bekijk beekkwartier.nl of Funda Nieuwbouw voor meer informatie over de andere bouwnummers!

Meer informatie? Maak geheel vrijblijvend met één van onze makelaars een afspraak in het verkoopcentrum op locatie aan de Noordlaan 69. Graag geven zij u onder het genot van een kopje koffie uitgebreid uitleg over dit schitterende project en kunt u onder begeleiding de unieke sfeer van deze locatie ervaren.

DROOMT U OOK VAN EEN UNIEKE WONING IN HET CENTRUM VAN ROOSENDAAL?
Grijp dan deze laatste kans om een nieuwbouwwoning in Beekkwartier te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een afspraak in het informatiecentrum of om uw nieuwe thuis te reserveren.

DE VERDERE OPZET VAN HET PLAN
Een van de meest opvallende kenmerken van Beekkwartier is de ruimtelijke opzet van het plan. Groen en water spelen hier de hoofdrol, waardoor u omringd wordt door de natuurlijke pracht van Stadsoevers. De autoluwe opzet van het gebied zorgt voor een rustige en veilige leefomgeving, waar kinderen vrij kunnen spelen en ontdekken.

De Noordlaan, een majestueuze bomenlaan die de omgeving een groen en statig karakter geeft, is de enige plek waar auto’s mogen komen, waardoor de wijk zelf een oase van rust is. Aan de overkant van de Noordlaan strekt zich de Zwaaikom uit, een prachtig watergebied dat zorgt voor een serene sfeer en mogelijkheden biedt voor ontspanning en recreatie. Het Scherpdeel wordt getransformeerd tot een adembenemend groen en waterrijk park, waar de Parkwoningen aan liggen. Hier kunt u genieten van het buitenleven in al zijn pracht. Tussen de Noordlaan Laanwoningen en het park vindt u de groene en waterrijke beekarmen, waar de Beekwoningen perfect zijn gesitueerd.

In het midden van Beekkwartier fase 2 wordt een parkeerhofje gerealiseerd, zodat auto’s aan het zicht worden onttrokken en tevens veel ruimte tussen de woonblokken ontstaat. Dit creëert niet alleen een opgeruimde aanblik, maar maakt ook dat de achtertuinen een oase van privacy zijn, waar u in alle rust kunt genieten.

BIJNA ENERGIE NEUTRAAL (BENG) – EEN DUURZAME BELOFTE
De woningen zijn gasloos en Bijna Energie Neutraal (BENG), wat betekent dat deze uiterst energie-efficiënt zijn en bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot. Dankzij innovatieve technologieën en zorgvuldig ontworpen constructies hebben onze woningen energielabel A++ of A+++, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke woningen behoren en extra nieuwbouwhypotheekmogelijkheden van toepassing zijn, onder andere door:
~Zeer Goede Isolatie en Triple Beglazing
~Verwarming met Restwarmte via Stadsverwarming met Boosterwarmtepomp
~Vloerverwarming in de Gehele Woning
~4 PV-panelen
~Balansventilatie met Warmteterugwinning

WELKOM IN STADSOEVERS het bruisende hart van Roosendaal!
Welkom bij Stadsoevers, een grootschalige, groene en waterrijke gebiedsontwikkeling met maar liefst 450 geplande nieuwbouwwoningen die het centrum van Roosendaal verder uitbreidt in een levendige en moderne gemeenschap. We zijn verheugd om u te verwelkomen in deze bruisende nieuwe wijk, waar het leven op zijn best wordt gevierd. Neemt u eens een kijkje op de site van Stadsoevers. Hier zijn enkele highlights die u niet wilt missen:
~NATUUR OP Z’N BEST. Stadsoevers is trots op meer dan 55.000 vierkante meter aan groen dat zal worden gerealiseerd.
~GEMAK BINNEN HANDBEREIK. Met slechts 3 fietsminuten naar alle voorzieningen van het bruisende stadscentrum en het NS-intercitystation en het busstation op loopafstand voor naadloze verbindingen met de rest van Nederland.
~WATERPARADIJS. Met maar liefst 1.125 meter aan wandelkades langs het water van de Vliet en de prachtige wandel- en fietsroute langs de Molenbeek.
~DE ZWAAIKOM. Een golvend waterplein waar gezelligheid en ontspanning samenkomen en naadloos overvloeit in De Vliet
~SCHOLEN. In de nabije omgeving vind je basisscholen en middelbare scholen.

GARANTIE
We zijn verheugd om u te informeren dat voor de nieuwbouwwoningen in Beekkwartier de gerenommeerde Woningborg Garantie van toepassing is. Wat in het kort betekent dat u als toekomstige bewoner afbouwgarantie, een correcte oplevering is verzekert waarna de garantietermijnen ingaan.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Voor meer informatie en/of inschrijving verwijzen wij u graag naar de site van beekkwartier.nl.

Deze verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Bob van Dijk Makelaardij, Atta Makelaars en Van der Eijken Makelaardij.

Lees meer
Lees minder

Plattegronden