Momenteel ondervinden we problemen met het inladen van de meest recente woningen op onze website. We hopen dit zo spoedig mogelijk verholpen te hebben.
Voor ons volledige aanbod verwijzen we je graag naar Funda.

Uw huis verkopen? Dit zijn de beste tips!

U wilt graag uw huis verkopen. Misschien omdat u op zoek bent naar een grotere woning, of juist omdat u op zoek bent naar een kleinere woning. Misschien wilt u in een andere plaats gaan wonen of bent u simpelweg toe aan iets nieuws. Wat de reden ook is, u wilt uw huis zo snel mogelijk verkopen. Maar hoe pakt u dat nu echt goed aan? Natuurlijk zetten onze specialisten alle zeilen bij om uw huis zo snel mogelijk te verkopen, maar u kunt zelf ook aan de slag. Daarom geven we u de beste tips voor als u uw huis gaat verkopen!

U krijgt maar één kans voor een eerste indruk

Het is belangrijk om een goede eerste indruk van uw woning te geven, bijvoorbeeld op internet. Denk hier goed over na en plaats niet zomaar wat willekeurige foto’s op internet. Mensen scannen tegenwoordig alles erg snel, zeker online. Binnen een seconde hebben potentiële kopers eigenlijk al besloten of ze interesse in jouw woning hebben of niet. En dan hebben ze de beschrijving nog niet eens gelezen! Het is dus heel belangrijk om een zeer aansprekende en uitnodigende hoofdfoto te kiezen voor je advertenties, zodat mensen erop willen klikken en meer te weten komen. Natuurlijk bepaalt niet alleen de foto of mensen je huis interessant vinden; de prijs speelt hier ook een grote rol in. Samen met onze specialisten bepalen we een goede, strategische vraagprijs voor uw woning. Benoem in de advertentietekst ook de sterke punten van uw woning en de omgeving. Denk hierbij terug aan de redenen waarom u er bent gaan wonen en wat u zo prettig vindt aan deze woning. Dit worden ook wel USP’s genoemd: Unique Selling Points. Wat maakt uw woning anders dan de andere woningen in de buurt?

Een andere goede tip voor het verkopen van uw huis en het achterlaten van een goede eerste indruk, is verkoopstyling. U kunt hier een stylist voor inschakelen, maar u kunt natuurlijk ook zelf het een en ander doen. Zorg ervoor dat je woning er neutraal en opgeruimd uitziet, zodat mensen niet door uw persoonlijke smaak heen moeten kijken om hun droomhuis te kunnen zien. Maak het ze zo gemakkelijk mogelijk!

Promoot uw woning!

Natuurlijk zorgen wij voor de nodige promotie van uw woning. Denk hierbij aan Funda, onze eigen website en andere aanbodwebsites, maar ook aan het welbekende bord in uw tuin. U kunt daarnaast zelf natuurlijk ook actie ondernemen! Zo kunt u uw eigen netwerk aanspreken door uw eigen sociale mediakanalen te benutten. Plaats uw woning op Facebook en Twitter bijvoorbeeld. Probeer hierbij op een ludieke manier uw woning onder de aandacht te brengen; platte tekst werkt vaak niet. Een van de beste tips als het aankomt op het verkopen van uw huis, is dat een foto meer dan 1000 woorden vertelt, maar een video meer dan 1000 foto’s! Maak dus een mooi filmpje van uw woning waarbij u alle kamers en mooie punten van uw woning laat zien. Uw makelaar in Roosendaal kan daar natuurlijk bij helpen!

Wees creatief en zet de schouders eronder

Een huis verkoopt zichzelf natuurlijk niet. U wilt de juiste prijs krijgen en geschikte kopers weten te vinden. Om dit te bereiken, is het belangrijk om creatief te zijn. Er staan genoeg huizen te koop, daarom moet uw huis opvallen. Samen met uw makelaar kunt u nadenken over de meest creatieve manieren om uw huis te promoten. Deze kan u natuurlijk nog veel meer tips geven over het verkopen van uw huis. Wilt u graag meer weten of een gesprek aanvragen om de mogelijkheden door te spreken? Neem dan gerust contact met ons op; wij zorgen er graag voor dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt!